Maggi receptverseny!

Ahány ház, annyi szokás, ízvilág és családi finomság létezik. A megújult okoskonyha.hu receptversenyt indít, melyre minden konyhatündért nagy szeretettel vár! (x)

A Maggi receptoldala, az okoskonyha.hu megújult formában várja a finom, praktikus és különleges recept után kutakodókat. Megújulásukat egy receptversennyel ünneplik, amely során a feladat egyszerű: kipróbált, bevált recepteket várnak, saját készítésű fotóval, minél részletesebb leírással.

A játékba 2013. október 14. és november 10. között lehet nevezni. Minden pályázó által feltöltött recept pontokat kap a feltöltés során. A pontozás során a legfontosabb szempont a recept részletessége, illetve a saját készítésű fotó ötletessége és szépsége.

A beküldött receptek közül szakmai zsűri választja ki a három legfinomabb, legizgalmasabb ételt. A fődíj 1 darab, 350.000 Ft értékű IKEA utalvány, amely konyhaberendezésre használható fel. A második helyezett egy konyhai robotgéppel, míg a harmadik helyezett egy ételpárolóval lesz gazdagabb. Mindemellett a receptfeltöltők között hetente sorsolnak ki értékes nyereményeket.

A játékkal kapcsolatos információk és a hivatalos játékszabályzat megtalálható a www.okoskonyha.hu oldalon és a www.facebook.com/Okoskonyha oldalon. (x)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.