Kiakadtak az emberek az M&M's új figurája miatt

Új külsővel tértek vissza az M&M's csokoládés drazsé figurái, azonban nem mindenki elégedett az új dizájnnal.

Kisebb átalakuláson vannak túl az M&M's ikonikus figurái, a változást azonban nem mindenki viseli jól. Bár a kis drazsék többségén nem sok változás látszik, a csapat egyetlen női figurája, vagyis a zöld drazsé elvesztette nőiességét, csizma helyett pedig most már nadrágot hord.

Mars Wrigley, az M&M's-et kibocsátó cég ezzel a lépéssel modernizálta a szerethető figurákat. Tény, ami tény, a zöld drazsélánynak már nem hosszú, csupasz combjai és fehér magassarkú csizmája van, nem ő azonban az egyetlen "mesefigura", akit okkal alakítottak át az elmúlt időszakban.

Valószínűleg mindenki ismeri a Bolondos Dallamok Lola nyusziját, aki a 2000-es évek egyik kasszasikerében, a Space Jam-ben tűnt fel a kosárlabdacsapat élén. Lola nyuszi éveken keresztül a „szexi nyuszi" szerepében tetszelgett, amely elég furcsa jelenség, tekintve, hogy egy nyúlról és egyben egy mesefiguráról van szó Éppen ezért a Space Jam 2. részére már Lola nyuszi is új külsőt kapott új ruhákkal így elkerülve, hogy a figura túlságosan is kihívó legyen.

Nos, hasonló helyzet alakult ki a zöld drazsélány körül is, a közösségi oldalakon pedig rögtön nem tetszésüknek adtak hangot az emberek amiatt, hogy a figura elvesztette szexuális mivoltát. Persze nem csak emiatt érte kritika a csokit gyártó Mars céget: volt olyan amerikai újságíró, aki szerint nem helyénvaló, hogy a cég a cipők átcserélésén keresztül határozza meg a nőneműnek definiált csokifigurákat.

Nos, hogy hova dagad a csokibotrány, azt még senki sem tudja, tény azonban, hogy az elmúlt napokban rengeteg amerikai cikk és televíziós műsor foglalkozott azzal, hogy már nem szexi a zöld drazsé.

Forrásaink voltak.


Ezeket a cikkeket is olvasd el:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 nagyon szaftos, krémes és könnyed húsétel 1 óra alatt

A lusta, de gyakorlott szakácsoknak ma már rengeteg praktika lapul a zsebükben arra vonatkozóan, hogyan lehet finom, laktató és mutatós ebédet készíteni egy óra alatt. Mi most olyan főételeket hoztunk nektek, amelyekkel nem kell sokat bajlódni, a végén azonban garantáltan mindenki megnyalja a tíz ujját.