Lovász József

Sokadik éve a vendéglátásban dolgozom, nem véletlenül. Mindent szeretek ami, a gasztronómiához kötődik.

Név: Lovász József

Életkor: 24

Foglalkozás: Szakács

Kedvenc ízvilág: Skandináv régió ízei

Kedvenc szakács: Yann Bernard Lejard

Kedvenc recept: Amikor az egyszerűből hozzák ki a legtöbbet.

Kedvenc saját recept: Nincs saját receptem.

Specialitás: Az étel hús és hal része.

Fontos nekem, hogy az étel, amit a vendégeim elé teszek, élményt okozzon nekik.Ha nem főzök, akkor általában a családommal, barátaimmal vagyok. Abszolút társasági embernek tartom magam, de egy nehéz hét után szívesen kiülök a vízpartra pár óra horgászatra. Nyitott vagyok új dolgokra, követem a gasztro trendek változásait és szívesen kísérletezem. Hosszútávú célom, olyan egzisztenciát kialakítani, hogy később is a vendéglátásban tudjak dolgozni, a család nyugalma mellett.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...