Lovász József

Sokadik éve a vendéglátásban dolgozom, nem véletlenül. Mindent szeretek ami, a gasztronómiához kötődik.

Név: Lovász József

Életkor: 24

Foglalkozás: Szakács

Kedvenc ízvilág: Skandináv régió ízei

Kedvenc szakács: Yann Bernard Lejard

Kedvenc recept: Amikor az egyszerűből hozzák ki a legtöbbet.

Kedvenc saját recept: Nincs saját receptem.

Specialitás: Az étel hús és hal része.

Fontos nekem, hogy az étel, amit a vendégeim elé teszek, élményt okozzon nekik.Ha nem főzök, akkor általában a családommal, barátaimmal vagyok. Abszolút társasági embernek tartom magam, de egy nehéz hét után szívesen kiülök a vízpartra pár óra horgászatra. Nyitott vagyok új dolgokra, követem a gasztro trendek változásait és szívesen kísérletezem. Hosszútávú célom, olyan egzisztenciát kialakítani, hogy később is a vendéglátásban tudjak dolgozni, a család nyugalma mellett.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

A legfinomabb hókifli

Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!