Lovász József

Sokadik éve a vendéglátásban dolgozom, nem véletlenül. Mindent szeretek ami, a gasztronómiához kötődik.

Név: Lovász József

Életkor: 24

Foglalkozás: Szakács

Kedvenc ízvilág: Skandináv régió ízei

Kedvenc szakács: Yann Bernard Lejard

Kedvenc recept: Amikor az egyszerűből hozzák ki a legtöbbet.

Kedvenc saját recept: Nincs saját receptem.

Specialitás: Az étel hús és hal része.

Fontos nekem, hogy az étel, amit a vendégeim elé teszek, élményt okozzon nekik.Ha nem főzök, akkor általában a családommal, barátaimmal vagyok. Abszolút társasági embernek tartom magam, de egy nehéz hét után szívesen kiülök a vízpartra pár óra horgászatra. Nyitott vagyok új dolgokra, követem a gasztro trendek változásait és szívesen kísérletezem. Hosszútávú célom, olyan egzisztenciát kialakítani, hogy később is a vendéglátásban tudjak dolgozni, a család nyugalma mellett.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!