Lovász József

Sokadik éve a vendéglátásban dolgozom, nem véletlenül. Mindent szeretek ami, a gasztronómiához kötődik.

Név: Lovász József

Életkor: 24

Foglalkozás: Szakács

Kedvenc ízvilág: Skandináv régió ízei

Kedvenc szakács: Yann Bernard Lejard

Kedvenc recept: Amikor az egyszerűből hozzák ki a legtöbbet.

Kedvenc saját recept: Nincs saját receptem.

Specialitás: Az étel hús és hal része.

Fontos nekem, hogy az étel, amit a vendégeim elé teszek, élményt okozzon nekik.Ha nem főzök, akkor általában a családommal, barátaimmal vagyok. Abszolút társasági embernek tartom magam, de egy nehéz hét után szívesen kiülök a vízpartra pár óra horgászatra. Nyitott vagyok új dolgokra, követem a gasztro trendek változásait és szívesen kísérletezem. Hosszútávú célom, olyan egzisztenciát kialakítani, hogy később is a vendéglátásban tudjak dolgozni, a család nyugalma mellett.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ezt eszitek a Szigeten! – Nosalty Vox Pop a Sziget...

Két év kihagyás után végre újra dübörög a Hajógyári-sziget. Bár a SZIGET Fesztivál hagyományosan nem a gasztronómiáról szól (bár a felhozatal évről-évre pazarabb), a Nosalty Vox Pop különkiadásában azt kérdeztük a Szitizenektől, mit esznek, amikor éppen nem isznak?

Nosalty

További cikkek