Lippai Zsolt

Sosem tanultam a konyhaművészetet, de szeretném bebizonyítani, hogy a “kockák” nem csak a pizzarendeléshez értenek.

Név: Lippai Zsolt

Életkor: 37

Foglalkozása: informatikai vezető

Kedvenc ízvilág: magyaros és olasz konyha

Kedvenc szakács: Adrian Richardson

Kedvenc saját recept: Vörösboros marha saját titkos ízesítéssel

Kedvenc recept: Jamie Olvier féle töltött hagyma csirkével megbolondítvaSaját specialitás: pácolt húsok, risotto mindenféle módon

Szeretek improvizálni, a munkám is folyamatos kreativításra ösztönöz, ezt igyekszem az ízvilágomban is megjeleníteni. A hagyományos konyha híve vagyok, a fő hangsúly nálam inkább az ételek ízén van, akár egyszerűbb tálalás mellett is.

Nagy álmom az, hogy konyhában dolgozhassak úgy, hogy az alapoktól tanulva, fejlődve eljuthassak akár egy konyhafőnökségi szintig is – ennek megvalósításán dolgozom, amiért akár a teljes mostani karrieremet is feláldoznám.

Szabadidőmben filmekről írok kritikákat, saját blogom is van a témában, illetve a sport számos ágának vagyok nagy rajongója

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Én elmentem a vásárba – ezért járok piacra bolt helyett

A bevásárlás 21. századi fogalmában a legfontosabb aspektus talán a sebesség: mindannyian szeretnénk gyorsan letudni az élelmiszerek beszerzését, minél kevesebb macerával. Ez leginkább a diszkontokban és a szupermarketekben megoldható, ahol seperc alatt lefuthatjuk a szükséges köröket. Miért van az, hogy én (és sokan mások) mégis a hosszabb és körülményesebb utat választjuk, és piacra járunk vásárolni? Rögtön elmesélem.

Lakos Benedek

További cikkek