Lippai Zsolt

Sosem tanultam a konyhaművészetet, de szeretném bebizonyítani, hogy a “kockák” nem csak a pizzarendeléshez értenek.

Név: Lippai Zsolt

Életkor: 37

Foglalkozása: informatikai vezető

Kedvenc ízvilág: magyaros és olasz konyha

Kedvenc szakács: Adrian Richardson

Kedvenc saját recept: Vörösboros marha saját titkos ízesítéssel

Kedvenc recept: Jamie Olvier féle töltött hagyma csirkével megbolondítvaSaját specialitás: pácolt húsok, risotto mindenféle módon

Szeretek improvizálni, a munkám is folyamatos kreativításra ösztönöz, ezt igyekszem az ízvilágomban is megjeleníteni. A hagyományos konyha híve vagyok, a fő hangsúly nálam inkább az ételek ízén van, akár egyszerűbb tálalás mellett is.

Nagy álmom az, hogy konyhában dolgozhassak úgy, hogy az alapoktól tanulva, fejlődve eljuthassak akár egy konyhafőnökségi szintig is – ennek megvalósításán dolgozom, amiért akár a teljes mostani karrieremet is feláldoznám.

Szabadidőmben filmekről írok kritikákat, saját blogom is van a témában, illetve a sport számos ágának vagyok nagy rajongója

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...