Lippai Zsolt

Sosem tanultam a konyhaművészetet, de szeretném bebizonyítani, hogy a “kockák” nem csak a pizzarendeléshez értenek.

Név: Lippai Zsolt

Életkor: 37

Foglalkozása: informatikai vezető

Kedvenc ízvilág: magyaros és olasz konyha

Kedvenc szakács: Adrian Richardson

Kedvenc saját recept: Vörösboros marha saját titkos ízesítéssel

Kedvenc recept: Jamie Olvier féle töltött hagyma csirkével megbolondítvaSaját specialitás: pácolt húsok, risotto mindenféle módon

Szeretek improvizálni, a munkám is folyamatos kreativításra ösztönöz, ezt igyekszem az ízvilágomban is megjeleníteni. A hagyományos konyha híve vagyok, a fő hangsúly nálam inkább az ételek ízén van, akár egyszerűbb tálalás mellett is.

Nagy álmom az, hogy konyhában dolgozhassak úgy, hogy az alapoktól tanulva, fejlődve eljuthassak akár egy konyhafőnökségi szintig is – ennek megvalósításán dolgozom, amiért akár a teljes mostani karrieremet is feláldoznám.

Szabadidőmben filmekről írok kritikákat, saját blogom is van a témában, illetve a sport számos ágának vagyok nagy rajongója

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

A legfinomabb hókifli

Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!