Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A Szex és New York sztárjának étkezőjétől és konyhájától dobsz egy hátast

Sokan nagyon boldogok lennénk, ha olyan étkezőben tálalhatnák az ebédet a családnak, mint amilyen a Szex és New York Charlotte-jának jutott! 

Kristin Davis, a Szex és New York című sorozat Charlotte-jának los angeles-i háza a luxus és a kifinomultság fellegvára, ahol tényleg mindennek megvan a helye. A négy hálószobás, három fürdőszobás lakásban egy jógastúdió és egy moziterem is helyet kapott. A letisztult stílusú otthonban a konyha és az étkező is meseszép!

Az étkező egy hatalmas, tágas, óriási ablakokkal rendelkező nappalival van egybenyitva, ahonnan még egy csodálatos kilátással rendelkező teraszra is ki lehet lépni.

A földszínek és a bézs uralkodik a lakásban, az étkezőasztal mellé pedig rendhagyó választás a világos, fotelhangulatú székek.

A nappali-étkező párosához képest meglepően apró a konyha, ami stílusában követi az otthon többi helyiségének irányvonalát. Bármennyire is apró vagy sem, nekünk nagyon bejön!

Ki szeretne Charlotte helyében lenni? Most minden álom valóra válhat, hiszen Kristin Davis lakása eladó, laza 3,3 millió dollárért!

Ezeket olvastad már?

via ElleDecor

Címlapkép: Tom Kingston / Contributor / Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!