Legyél ott az Elpuskázva vetítésén!

Szeretnél te is ott lenni az Elpuskázva budapesti vetítésén? Válaszolj helyesen kérdésünkre, és nyerd meg a 30 páros belépő egyikét!

Mozizz velünk, és kapcsolódj ki a karácsonyi hajtás előtt Vince Vaughn legújabb vígjátékával! Válaszolj kérdésünkre itt, hogy tiéd legyen az egyik páros belépő a film vetítésére.

Miről is szól?

David Wozniak (Vince Vaughn) nem egy apatípus. Amibe belekezd, annak valahogy sosincs jó vége, hajlamos mindig rossz döntéseket hozni, és barátnője sincs túl jó véleménnyel róla. Nem a bizalom mintaképe. De David Wozniak mindezek ellenére egy jószívű, kedves fazon, akit egy nap sokként ér a hír, hogy ő a biológiai apja 533 gyereknek.

A termékenységi klinika 20 év után felfedi titkát: 1991-ben kisebb keveredés történt a mintákkal, és most a fiatalok egy része pert indít, hogy kiderítse apjuk kilétét. David pedig nagy döntést hoz: kinyitja srácai aktáját, és titokban elkezd nyomozni utánuk. Egyik dolog követi a másikat, amivel David furábbnál furább szituációkba keveri magát. Bár gőze sincs a gyereknevelésről, ez nem tántorítja el attól, hogy őrangyalként vigyázzon gyerekeire.

De vajon David csak álruhás szuperhősként kullog az 533 fiatal nyomában, vagy végre felelősséget is vállal valamiért és bevállalja, hogy ő az „ötszáz-gyerekes pasas”? Nézd meg velünk premier előtt, és megtudod a választ.

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a 30 darab páros belépőt az Elpuskázva című film vetítésére, nem kell mást tenned, mint válaszolni kérdésünkre a cikk végén található űrlapon 2013. december 12-étől december 16-án éjfélig. Sorsolás 2013. december 17-én! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Ismerjétek meg a NoSalty Webshop termékeit, hiszen ez a belépő a film vetítésére!

Ajándékötletek a NoSalty Webshopból

Nyakunkon a karácsony, érdemes már most beszerezni az ajándékokat, mielőtt az üzleteket elözönli a vásárló tömeg. Van egy jó hírünk: a NoSalty Webshopban szuper termékeket találhattok az ünnepekre, - legyen szó ajándékról vagy nélkülözhetetlen konyhai eszközökről - amiket otthonról, kényelmesen, pár kattintással megrendelhettek. Sőt, karácsonyig a 10.000 Ft feletti rendeléseket ingyen ki is szállítjuk!

Kiemelt ajándékötletünk:

Elegáns Mason Cash pudingos tál fehérben és rózsaszínben

A játék kérdése

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 étterem isteni nyári főzeléke, a legjobb séfektől

Ha egy igazán jó étterem étlapján főzeléket láttok, szavazzatok neki bizalmat! Jó eséllyel pezsdítő élmény vár rátok: a séfek egyik izgalmas, új terepe a menzásnak elkönyvelt főzelékek felújítása, ha úgy tetszik, újragondolása. Így kerül szexin roppanós elem a sokat kárhoztatott paradicsomos káposztára, és így születik többféle textúrából összeállított krumplifőzelék. Most 7 éttermet ajánlunk, ahol csoda főzelékeket ehettek!

Nosalty

További cikkek