A legjobbak sohasem pihennek

Végre itt a nyár akcióvígjátéka, a RED 2. része. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. (x)

Frank Mosest (Bruce Willis), a visszavonult titkos ügynököt megint utoléri a múltja. Mikor Frank egykori társa temetésére érkezik, az FBI már tárt karokkal várja őt. Egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban hallgatnák ki, de nem sok sikerrel: Franket még azelőtt megszöktetik, hogy bármilyen hasznos információt kiszedtek volna belőle.

Marvin (John Malkovich) felbukkanásával világ körüli útra indul a profi duó, Sarah-val (Mary Louise Parker) kiegészülve. A cél: Párizs, Moszkva, London. Persze ez most nem a turistáskodás ideje. Terroristákkal, bérgyilkosokkal a nyomukban próbálják kideríteni, hogy miért akarja mindenki őket eltenni láb alól. A csapathoz a halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren) is csatlakozik. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. Mit nekik fegyveres túlerő vagy nukleáris fenyegetés! A legjobbak sosem pihennek.

A film előzetesét itt találod >>

Pörögnek az akciók, repkednek a poénok: a szuper csapat nem is lehetne jobb formában. A stábhoz most két új szereplő is csatlakozott: Anthony Hopkins, aki az őrült tudós szerepében remekel, és Catherine Zeta-Jones, aki szexi orosz kémnőként toppan be Bruce Willis, azaz Frank Moses életébe.

Még több filmes újdonságról a ProVideo Facebook-oldalán olvashatsz >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek