A legjobbak sohasem pihennek

Végre itt a nyár akcióvígjátéka, a RED 2. része. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. (x)

Frank Mosest (Bruce Willis), a visszavonult titkos ügynököt megint utoléri a múltja. Mikor Frank egykori társa temetésére érkezik, az FBI már tárt karokkal várja őt. Egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban hallgatnák ki, de nem sok sikerrel: Franket még azelőtt megszöktetik, hogy bármilyen hasznos információt kiszedtek volna belőle.

Marvin (John Malkovich) felbukkanásával világ körüli útra indul a profi duó, Sarah-val (Mary Louise Parker) kiegészülve. A cél: Párizs, Moszkva, London. Persze ez most nem a turistáskodás ideje. Terroristákkal, bérgyilkosokkal a nyomukban próbálják kideríteni, hogy miért akarja mindenki őket eltenni láb alól. A csapathoz a halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren) is csatlakozik. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. Mit nekik fegyveres túlerő vagy nukleáris fenyegetés! A legjobbak sosem pihennek.

A film előzetesét itt találod >>

Pörögnek az akciók, repkednek a poénok: a szuper csapat nem is lehetne jobb formában. A stábhoz most két új szereplő is csatlakozott: Anthony Hopkins, aki az őrült tudós szerepében remekel, és Catherine Zeta-Jones, aki szexi orosz kémnőként toppan be Bruce Willis, azaz Frank Moses életébe.

Még több filmes újdonságról a ProVideo Facebook-oldalán olvashatsz >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Legújabb receptek

Vegán melegszendvics

Laktató, fűszeres krémmel, buja sajtszósszal és egyszerre ropogós-szaftos kenyérszeletekkel támad az alábbi szendvics, ami minden falatjában vegán. Kompromisszumot természetesen nem ...

Szaftos vegán mac&cheese

Bizony, sajt nélkül is lehet sajtos makarónit készíteni: ez a vegán recept ráadásul nem az élelmiszerboltok feldolgozott sajthelyettesítő termékeit használja, hanem egészséges ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...