Ezek a legjobb otthoni sebkezelési módszerek

Gyakran előfordul, hogy egy apró konyhai baleset után kezelnünk kell egy megvágott ujjat, leforrázott kezet. Összeszedtük, milyen otthoni módszerekkel a leghatékonyabb a sebkezelés.

Még a legprofibb szakácsokkal is előfordul, hogy valamilyen sérülést szereznek a konyhában. Az éles konyhakések, a forró olaj vagy egy átmelegedett serpenyő is tud gondot okozni, ha nem figyelünk oda eléggé. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ne csak a konyhában, de a sebkezelésben is legyünk otthon, és tudjuk, mit kell kezdeni egy vágással vagy égési sérüléssel. Ha komolyabban megsérülünk, mindenképp forduljunk orvoshoz, de a könnyebb sérülések kezelésekor otthoni alapanyagokra is támaszkodhatunk.

Összegyűjtöttük azokat az otthoni módszereket, amelyekkel hatékony lesz a sebkezelés, katt a képre!

Forrásunk volt. 


Még több cikk a konyhából:

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...