Reformételek ide vagy oda, az olajban rántott csirkének, zsírban sült karajnak, sült krumplinak, rántott/sült halnak nincs párja - néha a legtudatosabbaknál is becsúszik. Aztán ott van a híresen szagos palacsintasütés. Tényleg isteni, de minimum 4-szer meggondoljuk, nekiálljunk-e, mert utána azonnal mehetünk hajat mosni és ruhát cserélni, és a napokig tartó szellőztetés is alap.Ez a megoldás zöld, azaz környezetkímélő, olcsó, nem kell hozzá semmi, ami ne lenne otthon szinte bárkinél, gyors, és totál hatásos.
Ez is 1 szagos cikk
6+1 tipp, hogy szagtalanítsd az ételhordód
![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/7G/Gt/MaV6F0rH52tEOcT7pw24P2RlbyKoDFqJwpbmGFxJ.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=b9d2b4679e85026377628979b2f23023)
Hozzávalók
ecet
lábas
Eljárás
1. Tegyél egy lábasba némi ecetet (negyedéig töltsd meg), és tedd fel forrni közepes lángon.
2. Amikor az ecet forrni kezd, zárd el a gázt. Az ecetet kiöntheted.
3. Kész!
Ne aggódj, az ecetszag elmúlik, ahogy elzárod a gázt, és csodás semleges illat marad utána - hal- és palacsintaszag nélkül!
(forrás: purewow,címlapfotó: Flickr/Dovydas Clomenas)