Még a lángos is olcsóbb ebben a külföldi országban

A Reddit egyik felhasználója egy számlát töltött fel az oldalra, melyből kiderült, hogy olcsóbb Németországban a lángos, mint a Balatonnál.

Nemrégiben egy olyan poszt került ki a Redditre egy magyar felhasználótól, melyen egy német árlista látható. Mint a képen jól látható, Németországban olcsóbban lehet kapni lángost, mint a Balatonnál és a frekventáltabb turistahelyeken, illetve a pofátlanabb piacokon.

Még a lángos is olcsóbb ebben a külföldi országban

Az árlista szerint a németeknél egy sima lángost három euróért (körülbelül 1150 forintért), egy sajtos-tejfölöst pedig 4 euró 50 centért (kb. 1750 forintért) lehet megvásárolni.

Ezek körülbelül megfelelnek a balatoni áraknak, de persze akadnak olyan helyek, ahol drágábban vásárolhatjuk meg a kedvenc strandételünket.

A teljes árlista
(Fotó: Reddit)

A Redditen rengeteg felhasználót kiakasztottak az árak, ezen kívül további felháborodásra adott okot az is, hogy az extra feltétek között szerepel az ananász is, ami szerintük egyáltalán nem lángoskompatibilis.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?