Lakótársára támadt három süti miatt

Még egy ártalmatlan nassolnivaló is lehet életveszélyes! Megfenyegette majd fojtogatni kezdte lakótársát egy amerikai fiatal, amiért az megette három csokis kekszét.

Süssél csokis kekszet, hogy biztonságban legyél! Receptet itt találsz!

Egy 49 éves amerikai nő épp a fürdőszobában a tükör előtt állt, amikor 23 éves férfi lakótársa dörömbölni kezdett az ajtón és megfenyegette, hogy megöli, amiért megette három Chips Ahoy márkájú csokis kekszét. Mivel a hölgy elsőre viccként értelmezte a dolgot, kinyitotta a fürdőajtót, ám a lakótárs (halál)komolyan gondolta a fenyegetéseket: mindkét kezével megszorította a nő nyakát, majd a fürdőkádba lökte, ráugrott és tovább fojtogatta őt, ami már alig jutott levegőhöz.

Szerencsére a nő férje és a házi néni is betoppant a lakásba, az utóbbi épp meghallotta a dulakodást hangjait. Kettejük együttes erejével sikerült csak elrángatni az aránytalanul feldühödött fiatalembert áldozatától. A tettes a rendőrség őrizetbe vette és vádat emelt ellene. Reméljük, elképesztően finomak voltak azok a sütik, megéri értük néhány évet lehúzni a sitten.

(via Herald Review.com)

Hozzászólások (4)

3masmama

Iszonyatos! Meglátszik, hogy édesség és kajafügg? az amerikaiak nagy része. Jól elhízott társadalom...bár itthon is szét lehet nézni:-((

witch

A bolti soha nem olyan finom, mint a hazi. Ha azt ette volna meg a holgyike, ettol a fiatal embertol, hat mar nem elne! :o)

Törölt felhasználó

fojtogat :)

Törölt felhasználó

Igen, nekem is felt?nt, igazán kijavíthatnák :) Btw, valóban, kevesebbért is öltek már embert :(

Viatzio

Azért ne felejtsük el, hogy sok betegség okozhat olyan neurológiai problémát, ami hirtelen támadt agressziót válthat ki ( aminek oka lehet pl. a bolti cuccban található mindenféle kemikália, amib?l nyilván sokat evett, ha ennyire fontos volt neki). De persze az is lehet, hogy szimplán ?rült, valaki kevesebbért is támadt már emberre, sose tudni...

Címlapról ajánljuk

További cikkek