Lakótársára támadt három süti miatt

Még egy ártalmatlan nassolnivaló is lehet életveszélyes! Megfenyegette majd fojtogatni kezdte lakótársát egy amerikai fiatal, amiért az megette három csokis kekszét.

Süssél csokis kekszet, hogy biztonságban legyél! Receptet itt találsz!

Egy 49 éves amerikai nő épp a fürdőszobában a tükör előtt állt, amikor 23 éves férfi lakótársa dörömbölni kezdett az ajtón és megfenyegette, hogy megöli, amiért megette három Chips Ahoy márkájú csokis kekszét. Mivel a hölgy elsőre viccként értelmezte a dolgot, kinyitotta a fürdőajtót, ám a lakótárs (halál)komolyan gondolta a fenyegetéseket: mindkét kezével megszorította a nő nyakát, majd a fürdőkádba lökte, ráugrott és tovább fojtogatta őt, ami már alig jutott levegőhöz.

Szerencsére a nő férje és a házi néni is betoppant a lakásba, az utóbbi épp meghallotta a dulakodást hangjait. Kettejük együttes erejével sikerült csak elrángatni az aránytalanul feldühödött fiatalembert áldozatától. A tettes a rendőrség őrizetbe vette és vádat emelt ellene. Reméljük, elképesztően finomak voltak azok a sütik, megéri értük néhány évet lehúzni a sitten.

(via Herald Review.com)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?