Kovács Ágnes

Megosztó személyiség vagyok és általában a külsőmről ítélnek meg.

Név: Kovács Ágnes

Életkor: 42

Foglalkozása: vállakozó (szépségszalon)

Kedvenc ízvilág: Ázsia, Közel-Kelet

Kedvenc szakács: Segal Viktor, Bíró Lajos, Nigella

Kedvenc saját recept: libamájas pappardelle

Kedvenc recept: bárány bordaSaját specialitás: libamájas blini, tokaji szósz

Érdeklődési kör: minden ami a divattal kapcsolatos. Hobby: főzés és főzni tanulás, különböző kultúrák gasztronómiájának megismerése. Imádok utazni, szeretném minél jobban felfedezni a világot, új embereket megismerni, és persze mindenhol jókat enni, inni, nevetni. Szeretek élni, szeretem a jókedvű embereket magam körül.

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...