Kovács Ágnes

Megosztó személyiség vagyok és általában a külsőmről ítélnek meg.

Név: Kovács Ágnes

Életkor: 42

Foglalkozása: vállakozó (szépségszalon)

Kedvenc ízvilág: Ázsia, Közel-Kelet

Kedvenc szakács: Segal Viktor, Bíró Lajos, Nigella

Kedvenc saját recept: libamájas pappardelle

Kedvenc recept: bárány bordaSaját specialitás: libamájas blini, tokaji szósz

Érdeklődési kör: minden ami a divattal kapcsolatos. Hobby: főzés és főzni tanulás, különböző kultúrák gasztronómiájának megismerése. Imádok utazni, szeretném minél jobban felfedezni a világot, új embereket megismerni, és persze mindenhol jókat enni, inni, nevetni. Szeretek élni, szeretem a jókedvű embereket magam körül.

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...