A Konyhafőnök Junior győztese elárulta, mi lett a nyereményével

9 évvel ezelőtt nyerte meg a Konyhafőnök Juniort Hegedüs Hanga.

Hegedűs Hanga még 2015-ben nyerte meg a Konyhafőnök Junior első szériáját. Akkor 10 millió forint is járt a győzelem mellé, továbbá egy párizsi főzőtanfolyamon is részt vehetett az akkor 10 éves kislány. A Blikknek most elmesélte, mit vett a nyereményéből.

A Konyhafőnök Junior győztese elárulta, mi lett a nyereményével

A nyereményből anyukám ajánlására egy lakást vettem Pécsen. (…) Én 10 évesen elherdáltam volna a fődíjat, de utólag nagyon örülök neki, hogy lett egy saját lakásom, mert Pécsre is szeretnék egyetemre menni

– mesélte Hanga, aki ma már 19 éves.

Hanga idén érettségizik a bajai gimnáziumban, utána a pécsi egyetemen szeretne tovább tanulni. „Az sem kizárt, hogy az egyetem után külföldre költöznék, mivel lesz német érettségim: Ausztria vagy Németország is szóba jött, de az irány egyelőre az egészségügy marad” – mondta.

Forrásunk volt.

Címlapkép: RTL


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.