Így kellene sütni valójában a kolbászt a híres séf szerint

Kíváncsi vagy, hogyan készíti egy Michelin-csillagos séf a kolbászt? Most ő maga árulja el!

Jeff Baker Michelin-csillagos séf, igazán ismert a szakmában, aki olyan hírességeknek is főzött már, mint a Queen együttes. Ezúttal kolbászsütési tudását fitogtatta meg - szerinte két alapvető hibát követnek el a legtöbben kolbászkészítéskor: az egyik, hogy megszurkálják, ami miatt kiszáradhat, a másik, hogy túl magas hőfokon készítik, mely szintén ugyanazt a száraz végeredményt hozza. 

Szerencsére azt is elárulta, milyen lépéseket kell követni kolbászkészítéskor

Kattints a képre, és tudd meg, milyen lépéseket kell betartani!

Forrásunk volt.


Még több tipp itt olvasható:

Legújabb receptek

Sajtkrémes fánk

Itt van a farsangi szezon, de ki mondta, hogy csak az édes a nyerő? :) Minden sós után kell valami édes, de minden édes után mindenképp kell valami sós is :D. Próbáljuk ki ezeket az isteni ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...