A & bemutatja:
Élményfőzés A jövő élelmiszereivel

Miről szól az élményfőzés?

A Nosalty és a Knorr elindítja legújabb online főzős eseménysorozatát az ország kedvenceivel, akik az otthonfőzésben is jeleskednek – nem csak kezdőknek!
Az ország bármely pontjáról csatlakozhatsz, nem kell mást tenned, mint kiválasztani a legszimpatikusabb receptet vagy kedvenc sztárodat, és jelentkezni. Mi házhoz visszük a hozzávalókat, neked nincs más dolgod, mint online csatlakozni hozzánk.


Receptjeink alapanyagait a jövő élelmiszereiből válogatjuk össze, mert hiszünk abban, hogy apró változtatásokkal jelentős változást hozhatunk létre és új ízeket ismerhetünk meg. Egyszerű, apró lépések: több zöldség, kevesebb hús, hüvelyesek és magok szélesebb választéka.


A jövő top 50 élelmiszere, 5 sztár, 5 online esemény velünk, veletek!

Online főzős eseményeink

2021. 10. 23. 18 óra
Gáspár Bea

Hajdinás kölesfasírt zöldfűszeres mártogatóssal

jelentkezem Részvételi díj: 9 900 Ft
2021. 11. 06. 18 óra
Fancsikai Eszter

Kókusztejes vegán harira

jelentkezem Részvételi díj: 9 900 Ft
2021. 11. 13. 18 óra
Sztarenki Dóra

Céklás rizottó fűszeres-diós morzsával

jelentkezem Részvételi díj: 9 900 Ft
2021. 11. 20. 18 óra
Steiner Kristóf

Taco feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával

jelentkezem Részvételi díj: 9 900 Ft
2021. 11. 27. 18 óra
Sass Dani

Hagymás sültbrokkoli-krémleves

jelentkezem Részvételi díj: 9 900 Ft

Házhoz visszük

A receptek alapanyagait mi előkészítjük, porciózzuk és házhoz is szállítjuk. Az alapanyagok mennyisége elegendő egy 4 fős baráti vagy családi vacsorához. Az ország bármely pontjáról jelentkezhetsz, mivel a NekedTerem hálózata országos házhozszállítást biztosít. A főzéshez szükséges alapanyagokat a megadott kézbesítési címre a főzést megelőző pénteki napon szállítjuk ki. Amennyiben a pénteki nap nem felelne meg neked, kérhetsz szombati (főzés napja) szállítást is. Ezt az igényed a főzést megelőző szerda 12:00 óráig jelezd a elmenyfozes@nosalty.hu e-mail címen.

Csatlakozz Te is!

A részvételi díj beérkezése után, a főzést megelőző keddi napon emailben tájékoztatunk a részletekről, további tudnivalókról. A JELENTKEZEM gombra kattintással a részvétel további feltételeiről tudsz tájékozódni! A tényleges jelentkezéseddel elfogadod és tudomásul veszed a jelen oldalon megadott tájékoztatásokat és feltételeket is.

Élményfőzés: Mostantól csak úgy főzünk zöldségkrémlevest, mint Sass Dani
Élményfőzés: Steiner Kristóffal feketebabos tacót is élvezet készíteni
Élményfőzés: Így tanultunk meg Sztarenki Dórától rizottót készíteni – Íme a recept
Élményfőzés: Fancsikai Eszter vöröslencsés hariráját nem lehet nem imádni – Próbáld ki te is!
Élményfőzés: Gáspár Bea most először készített kölesgolyót - Mutatjuk, mi sült ki belőle
Élményfőzés Gáspár Beával – készíts vele hajdinás kölesfasírtot zöldfűszeres mártogatóssal, élőben!
Élményfőzés Fancsikai Eszterrel – készíts vele kókusztejes vegán harirát élőben!
Élményfőzés Sztarenki Dórával – készíts vele céklás rizottót fűszeres, diós morzsával, élőben!
Élményfőzés Steiner Kristóffal – készíts vele tacot feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával, élőben!
Élményfőzés Sass Danival – készíts vele hagymás sültbrokkoli-krémlevest élőben!

Fontos tudnivalók

Hogyan zajlik egy online élményfőzés?

Az összes élményfőzés az online térben zajlik, amihez linken keresztül tudsz csatlakozni a sikeres jelentkezés után. Kérlek ellenőrizd, hogy készüléked alkalmas-e a műsorok megtekintésére, mert jelentkezés után nem tudjuk ezt a díjat visszatéríteni.

Hogyan tudok jelentkezni?

A kiválasztott esemény alatt kattints a “jelentkezem” gombra, ahonnan a Magazin Centrum fizetési felületére irányítunk. Itt lehetőséged lesz egyszerre több eseményre is jelentkezni. A részvételi díj beérkezése után, a főzést megelőző keddi napon emailben tájékoztatunk a részletekről, további tudnivalókról.

Hogyan fizethetek?

A Magazin Centrum felületein bankkártyával tudod kifizetni a részvételi díjat. Sikeres fizetésedről visszaigazolást küldünk.

Honnan tudom, hogy mikor érkezik a csomag?

A főzéshez szükséges alapanyagokat a megadott kézbesítési címre a főzést megelőző pénteki napon szállítjuk ki. A gördülékeny kiszállítás érdekében kérjük, a rendeléskor add meg a telefonszámodat. Amennyiben a pénteki nap nem felelne meg neked, kérhetsz szombati (főzés napja) szállítást is. Ezt az igényed a főzést megelőző szerda 12:00 óráig jelezd a elmenyfozes@nosalty.hu email címen.

Kihez fordulhatok, ha probléma van a csomagommal?

Ha bármi kérdésed, problémád lenne a csomaggal, írj nekünk a elmenyfozes@nosalty.hu címre.

Kihez fordulhatok, ha az adással van problémám?

Fontos, hogy stabil internetkapcsolattal rendelkezz a műsor zavartalan megtekintéséhez. Ha bármi probléma lenne az adással, írj nekünk a elmenyfozes@nosalty.hu címre.

Interaktív lesz-e a műsor?

Adás közben csak írásban, chaten tudsz majd kommentelni, kérdezni, látni és hallani nem fognak a többiek főzés közben, mivel a kamerádat és a mikrofonodat a moderátor lekapcsolja.

Hogyan kezelitek az adataimat?

Adataidat az alábbi adatkezelési tájékoztató szerint kezeljük. A szállítás céljából a címedet és elérhetőségedet átadjuk a logisztikai partnerünknek, a NekedTerem Magyarország Kft.-nek.

jelentkezem