
1-1 ajándékcsomagot nyert:
Burkus Dóra
Jónás Mónika
Rózsa Szilvia
Kormányné Kovács Erika
Csonki Kitti Erzsébet
Gratulálunk nyerteseinknek, mindenkit e-mailben értesítettünk!
A burok rajongók figyelem: kisorsoltuk az ajándékcsomagok nyerteseit! Nézzétek meg, hogy ki az 5 szerencsés, aki egy könyvvel és DVD-vel lett gazdagabb!
1-1 ajándékcsomagot nyert:
Burkus Dóra
Jónás Mónika
Rózsa Szilvia
Kormányné Kovács Erika
Csonki Kitti Erzsébet
Gratulálunk nyerteseinknek, mindenkit e-mailben értesítettünk!
Keksztekercs, kókusztekercs, kókuszgolyó - mind hasonló téma, mégis mindegyik egy kicsit más. Most a keksztekercs gesztenyekrémmel és kókusszal elegyedik. Mi ezt a kombót is imádjuk.:) ...
A varenyiki nagy kedvencem. Darált hússal, húsos szalonnás burgonyával szoktam tölteni. Most a kapor helyett a saját kertemből való turbolyával készítettem el, nem utoljára. Keverhető a ...
Valami hasonlót egyszer láttam a neten, amit persze nem találtam újra meg, szóval improvizálni kellett. Férj szerint finom, jöhet máskor is.
A hétre csupa szép és csupa finom desszertet hoztunk nektek, egyenesen Franciaországból! Lássuk, ti hányat ismertek fel közülük!
NosaltyHa nem figyelünk oda a karbantartás során a kertészkedéshez használt eszközök helyes megtisztítására, azzal nemcsak a metszőollóknak, lapátoknak és társaiknak tehetünk rosszat, de a növényeinknek is.
Szabó AnnaAz internet tele van házi praktikákkal és receptekkel, hogyan védheted meg bőrödet az UV sugárzástól, és bár a természetes anyagokról azt gondolhatnád, hogy ártalmatlanok, valójában rendkívül veszélyes lehet ezek alkalmazása. Nem, a kókuszolaj és a répalé nem véd meg a napsugaraktól, sőt, leégéshez vagy akár bőrrákhoz is vezethetnek.
Szász NóriMindig van egy újabb technika, ami nagyobb, érettebb, szebb termést ígér. Ilyen ez az ültetési módszer, amivel nagyobb termésre számíthatunk a paradicsom esetében.
Ha idén vágsz bele az uborkatermesztésbe, akkor jó helyen jársz, mert segítünk abban, milyen növényeket ültess a palántád mellé a biztos siker érdekében.
A megszokottól eltérő menü kerülhet ma az asztalra: sós, hideg leves (ajo blanco), marhahússal spékelt rakott brokkoli és sós hajtovány az ebéd.
Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...