Kiderült, hogyan adta le 16 kiló súlyfeleslegét Király Viktor

Az énekes nemrégiben kezdett életmódváltásba, melynek 16 kiló mínusz lett az eredménye. Most elárulta, milyen módszerrel fogyott.

Király Viktor az év elején döntötte el, életmódváltásba kezd, hogy megszabaduljon feleslegétől. Az énekes a Story magazinnak elárulta, hogy egy applikáció segítségével számolja a kalóriákat, és körülbelül 1200-1500 kalóriát fogyaszt egy nap.

A kalóriákat számolom, kicsit fanatikus módon, egy applikáció segítségével. Szigorúan figyelek arra, hogy 1200-1500 kalóriát vigyek be naponta. Sokan azt mondják, ez egy férfi számára kevés, de nekem ennyi elég

– mesélte.

Király Viktor hozzátette, hogy jó pár év kihagyás után újra elkezdett bokszolni, és ismét rendszeresen sportol. Az étkezés terén nemcsak a kalóriaszámlálásra figyel, hanem arra is, mikor eszik. Igyekszik az első étkezést 10-11 körül beiktatni, majd néhány órával később ebédel, a vacsorát pedig este 6 óra előtt fogyasztja el.

Forrásunk volt.

Címlapkép: FotoCentral/Schumy Csaba


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

Párizsi, panko, sörtészta – Útmutató az 5 leggyakoribb panírfajtához

Magyarként az ember előszeretettel ránt ki mindent, tulajdonképpen bármit: a panírozás így viszonylag nagy részét teszi ki a konyhában töltött életünknek. Nem árt hát, ha felsőfokon végezzük a különböző húsok, halak és zöldségek bundázását – remélhetőleg a most következő útmutató az összes bennünk maradt kétséget és megválaszolatlan kérdést elűzi majd. Lássuk az 5 leggyakrabban használt panírozási technika minden csínját-bínját.

Lakos Benedek

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.