Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiderült, valójában ilyen kezdő fizetést ad az ALDI a dolgozóinak

Az áruház munkatársa nem járnak rosszul azután sem, hogy januártól már nem kapnak cafeteriát. Az ALDI így kompenzálja a dolgozókat...

Néhány hete írtunk róla, hogy az ALDI 10,88%-kal emeli a kezdő dolgozók fizetését. Az áruházlánc közleménye szerint január elsejétől egy kezdő raktáros, vagy pénztáros 40 órás munkaidőre vetített induló havibére bruttó 301 900 forintra emelkedett. Ehhez még járt volna a cafeteria, Erzsébet-utalvány formájában, azonban ez a fajta juttatási forma már nem elérhető az év elejétől. Úgy tűnik azonban, hogy az ALDI munkatársainak nem kell attól tartania, hogy kevesebbet visznek haza.

Pénzcentrum úgy értesült, hogy az áruházlánc az általa korábban adott Erzsébet-utalványok értékét felbruttósítva januártól kifizeti a munkavállalói részére. Így egy kezdő raktári dolgozónak például – aki nyolc órában vállal munkát – bruttó 309 419 forint lesz a fizetése. A gazdasági portál szerint rövid számolás után kiderül, hogy a bruttó néhány ezer forintos emelés a korábban adott Erzsébet-utalványok értékével egyezik meg.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!