Ketchup és mustár természetesen!

Az asztal körül jobb, ha minden természetes! Ezért kedvenc Univer ízeid mostantól e-számmentesen is elérhetők. (x)

Keresd a boltokban a 100%-ban természetes alapanyagokból készült, zöld, "E-számmentes" jelzéssel ellátott Univer ketchupokat és mustárokat, melyek íze pont olyan finom, ahogy megszoktad!

Az E-számok az Európai Unióban engedélyezett élelmiszer-adalékanyagok kódjai. Az Univer Product Zrt. fogyasztóinak visszajelzése alapján megfogalmazódott az az egyértelmű igény, hogy a közkedvelt Univer ízek megtartása mellett a cég olyan termékeket fejlesszen, melyek nem tartalmaznak E-számos adalékanyagokat, 100%-ban természetes anyagokból készülnek.

Ezeket olvastad már?

Ezen fogyasztói igény mentén az Univer 2015. tavaszán a ketchup és mustár termékkategóriákban olyan termékek értékesítését kezdte el, melyek a fenti követelményeknek, azaz a teljes E-számmentességnek tökéletesen megfelelnek, mindamellett megőrzik az ételízesítők közkedvelt ízeit.

Az új fejlesztésű E-számmentes termékek grafikáján megjelenő zöld jelzés alapján a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy kedvenc mustárjuk és ketchupjuk mentes minden E jelzésű adalékanyagtól. Az Univer Product Zrt. elkötelezett abban, hogy a jövőben az e-számmentes termékek körét szélesítse. (x)

Tudj meg többet az Univer E-számmentes termékeiről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Grillázs házilag

Mutatós, finom és 2 alapanyag szükséges hozzá. Nagyon sokan szeretik ezt a ropogós desszertet akár magában, akár egy süti tetején. Idén karácsonykor ahelyett, hogy megvennéd a boltban, ...

Legegyszerűbb püspökkenyér

A karácsony elengedhetetlen sütemény a minden jóval megpakolt püspökkenyér. Őzgerinces bordái és havas porcukorszórása rögvest ünnepi hangulatba hozza az embert. Minél több finomság ...

Diós-mákos bejgliszelet

A repedésmentes bejgli igenis létezik, az eltérés csupán annyi, hogy nem felcsavarva, hanem tepsiben rétegezve kell megsütnünk a karácsony kötelező ékét. A plusz jutalom, hogy nem kell ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...