Ketchup és mustár természetesen!

Az asztal körül jobb, ha minden természetes! Ezért kedvenc Univer ízeid mostantól e-számmentesen is elérhetők. (x)

Keresd a boltokban a 100%-ban természetes alapanyagokból készült, zöld, "E-számmentes" jelzéssel ellátott Univer ketchupokat és mustárokat, melyek íze pont olyan finom, ahogy megszoktad!

Az E-számok az Európai Unióban engedélyezett élelmiszer-adalékanyagok kódjai. Az Univer Product Zrt. fogyasztóinak visszajelzése alapján megfogalmazódott az az egyértelmű igény, hogy a közkedvelt Univer ízek megtartása mellett a cég olyan termékeket fejlesszen, melyek nem tartalmaznak E-számos adalékanyagokat, 100%-ban természetes anyagokból készülnek.

Ezeket olvastad már?

Ezen fogyasztói igény mentén az Univer 2015. tavaszán a ketchup és mustár termékkategóriákban olyan termékek értékesítését kezdte el, melyek a fenti követelményeknek, azaz a teljes E-számmentességnek tökéletesen megfelelnek, mindamellett megőrzik az ételízesítők közkedvelt ízeit.

Az új fejlesztésű E-számmentes termékek grafikáján megjelenő zöld jelzés alapján a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy kedvenc mustárjuk és ketchupjuk mentes minden E jelzésű adalékanyagtól. Az Univer Product Zrt. elkötelezett abban, hogy a jövőben az e-számmentes termékek körét szélesítse. (x)

Tudj meg többet az Univer E-számmentes termékeiről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.