Ketchup és mustár természetesen!

Az asztal körül jobb, ha minden természetes! Ezért kedvenc Univer ízeid mostantól e-számmentesen is elérhetők. (x)

Keresd a boltokban a 100%-ban természetes alapanyagokból készült, zöld, "E-számmentes" jelzéssel ellátott Univer ketchupokat és mustárokat, melyek íze pont olyan finom, ahogy megszoktad!

Az E-számok az Európai Unióban engedélyezett élelmiszer-adalékanyagok kódjai. Az Univer Product Zrt. fogyasztóinak visszajelzése alapján megfogalmazódott az az egyértelmű igény, hogy a közkedvelt Univer ízek megtartása mellett a cég olyan termékeket fejlesszen, melyek nem tartalmaznak E-számos adalékanyagokat, 100%-ban természetes anyagokból készülnek.

Ezeket olvastad már?

Ezen fogyasztói igény mentén az Univer 2015. tavaszán a ketchup és mustár termékkategóriákban olyan termékek értékesítését kezdte el, melyek a fenti követelményeknek, azaz a teljes E-számmentességnek tökéletesen megfelelnek, mindamellett megőrzik az ételízesítők közkedvelt ízeit.

Az új fejlesztésű E-számmentes termékek grafikáján megjelenő zöld jelzés alapján a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy kedvenc mustárjuk és ketchupjuk mentes minden E jelzésű adalékanyagtól. Az Univer Product Zrt. elkötelezett abban, hogy a jövőben az e-számmentes termékek körét szélesítse. (x)

Tudj meg többet az Univer E-számmentes termékeiről itt!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Már bocs, de ez így hülyeség. Nem azt kellene ráírni, hogy "E-szám mentes", hanem azt, hogy "adalékanyag mentes", vagy "tartósítószer-mentes" vagy "ízfokozó mentes" vagy "mesterséges aroma és -színezék mentes" vagy bármi ilyesmi. Az E-számokat önmagukban mumusnak kikiáltani félrevezet?, hiszen például a teljesen ártatlan C-vitaminnak is van E-száma: E-300. Ezen kívül jó lenne egy ilyen cikkben tételesen felsorolni, hogy melyik összetev?t helyettesítették és milyen új összetev?vel váltották ki.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egészséges ételek, amelyek nagy mennyiségben ártalmasak lehetnek

Attól, hogy valami egészséges, még nem biztos, hogy nagy mennyiségben is az – ez nagy igazság, és érdemes rá figyelni, ha nem szeretnénk hízni, vagy emésztési problémákkal küzdeni. Az alábbi ételek például, annak ellenére, hogy nagyon jót tesznek a szervezetnek, az ellenkező hatást váltják ki nagyobb mennyiségben.