Ketchup és mustár természetesen!

Az asztal körül jobb, ha minden természetes! Ezért kedvenc Univer ízeid mostantól e-számmentesen is elérhetők. (x)

Keresd a boltokban a 100%-ban természetes alapanyagokból készült, zöld, "E-számmentes" jelzéssel ellátott Univer ketchupokat és mustárokat, melyek íze pont olyan finom, ahogy megszoktad!

Az E-számok az Európai Unióban engedélyezett élelmiszer-adalékanyagok kódjai. Az Univer Product Zrt. fogyasztóinak visszajelzése alapján megfogalmazódott az az egyértelmű igény, hogy a közkedvelt Univer ízek megtartása mellett a cég olyan termékeket fejlesszen, melyek nem tartalmaznak E-számos adalékanyagokat, 100%-ban természetes anyagokból készülnek.

Ezeket olvastad már?

Ezen fogyasztói igény mentén az Univer 2015. tavaszán a ketchup és mustár termékkategóriákban olyan termékek értékesítését kezdte el, melyek a fenti követelményeknek, azaz a teljes E-számmentességnek tökéletesen megfelelnek, mindamellett megőrzik az ételízesítők közkedvelt ízeit.

Az új fejlesztésű E-számmentes termékek grafikáján megjelenő zöld jelzés alapján a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy kedvenc mustárjuk és ketchupjuk mentes minden E jelzésű adalékanyagtól. Az Univer Product Zrt. elkötelezett abban, hogy a jövőben az e-számmentes termékek körét szélesítse. (x)

Tudj meg többet az Univer E-számmentes termékeiről itt!

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Már bocs, de ez így hülyeség. Nem azt kellene ráírni, hogy "E-szám mentes", hanem azt, hogy "adalékanyag mentes", vagy "tartósítószer-mentes" vagy "ízfokozó mentes" vagy "mesterséges aroma és -színezék mentes" vagy bármi ilyesmi. Az E-számokat önmagukban mumusnak kikiáltani félrevezet?, hiszen például a teljesen ártatlan C-vitaminnak is van E-száma: E-300. Ezen kívül jó lenne egy ilyen cikkben tételesen felsorolni, hogy melyik összetev?t helyettesítették és milyen új összetev?vel váltották ki.

Címlapról ajánljuk

További cikkek