Kenguruból készít húsgolyót az IKEA

Először, és az is lehet, hogy utoljára készít kenguruból húsgolyót az IKEA. Az eladásokból befolyt összeget jótékony célra adják.

Néhány nap múlva az IKEA kenguruból készült húsgolyotó fog árusítani. A különlegességet természetesen csak Ausztráliában lehet megkóstolni, ott is csak három napig, az augusztus 27. és 29. között megrendezésre kerülő sydney-i fesztiválon.

Az ausztrál IKEA tájékoztatása szerint a húsgolyók 100 százalékban helyi alapanyagokból készülnek, és elérhető áron kaphatóak majd az eseményen. Az eladásokból befolyt pénzösszeget jótékony célra, az Ausztrál Élelmiszerbanknak adományozzák.

Bár a húsgolyók csak néhány napig lesznek elérhetőek, ha jól fogynak majd a fesztivál látogatói között, akkor lehet, máskor is készítenek még belőlük, akár az éttermekben is.

Ezeket olvastad már?

via DesignTaxi

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!