Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kékben úszó konyhák, amiktől leesik az állad - mutatjuk, hogyan csempészd be ezt a színt az otthonodba!

Hogy válik igazán trendivé a kék szín a konyhában? Inspirációnak mutatunk pár szuper megoldást, ami téged is meg fog győzni!

A Behr Paint vállalat a 2019-es év színének a blueprint árnyalatot választotta. Erika Woelfel, a vállalat szakértője szerint a blueprint szín melegebb árnyalatú a farmerkék színnél, míg puhább, finomabb, mint a sötétkék. Hogy tudjuk becsempészni a kéket a konyhába? Egyáltalán nem lehetetlen küldetés, sőt, rendkívül trendi és egyedi megoldás! 

A tökéletes összhang: kék és szürke

Egyszerű, letisztult ez a kék konyha, amihez telitalálat a szürke árnyalatú, mintás csempe. A színek harmóniában állnak egymással, ahol a harmadik kiegészítő szín, a fehér csak a hab a tortán.

Amikor nem a kék az úr, mégis övé a főszerep

A fehér tágítja a teret – ez tény. Ha szeretnél valami izgalmat is vinni a konyhába, akkor azt könnyedén kivitelezheted kékkel is. Zseniális elképzelés, ha a konyhasziget alsó része a többi bútortól eltérően más szint kap. Bár ebben az esetben a helyiségben egyértelműen az uralkodó szín a fehér, de a babérokat mégis a kék aratja le!

Valami modern, valami új

Aki kevésbé szereti a komplikált dolgokat, inkább a modern és a letisztult stílust részesíti előnyben, ez a konyha tökéletes választás lehet a számára. A kék különböző árnyalatai mellé a bézs színű csempe és konyhapult telitalálat.

Kéket minden konyhába

Mi ebben a konyhában is bármikor szívesen főznénk. Valljuk be, ritka, hogy a konyhában a kék kapjon hangsúlyt, pedig nagyon jól áll a helyiségnek a szín összes árnyalata. Ezt bizonyítja ez a konyha is:

Vintage, egy kis kékkel

A vintage kedvelői sem maradhatnak ki az összeállításunkból. El kell ismernünk, ennek a stílusnak is jól áll a kék. A konyha kivitelezése, a sárga-kék-fehér színek játéka telitalálat!

Ezeket olvastad már?

via Elle Decor

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!