Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Keanu Reeves vett egy fagyit, és olyat tett, amiért most (megint) mindenki őt imádja

Tudni illik, hogy Keanu Reeves a legcukibb és legtermészetesebb sztárok közé sorolandó - bizonyítékképp előkerült egy fagyis sztori.

Ki ne csípné Keanu Reeves-t? Nők alap, hogy bírják, főleg hogy nemcsak akciófilmekben, hanem romantikus darabokban is látható, gondoljunk csak a Minden végzet nehéz szomorkás (és elhagyatott sorsú) szexi doktorjára....

De alapvetően van benne valami igazán szimpatikus, emberközeli és allűrmentes – ezt pedig riportok és véletlen rajongói találkozások sokasága igazolja. 

Ezt is nézd meg!

Így néz ki Bruce Willisék fényűző konyhája

A történet:

A napokban az SBNation.com egyik újságírója, James Dator osztotta meg egy régebbi találkozásuk történetét, a Twitter azonnal felkapta a posztot, Keanu sokadjára igazolt cukisága pedig újra letaglózott mindenkit.

James 2001-ben egy mozi kasszájában dolgozott Sydneyben, amikor is a bőrkabátos-lovaglókobakos Keanu Reeves besétált, és kért egy jegyet a „Pokolból” című Johnny Depp-es horrorra.

A megilletődött 16 éves James egyből felajánlotta neki dolgozói kedvezményét, mondván, akkor alá kell írnia a jelenléti ívet, így egy csapásra meglesz az autogrammja is, a színész azonban nem fogadta el a csökkentett árat.

„Dehát nem is itt dolgozom” - mondta.

A szerény színész tehát megvette a teljes árú jegyet, de látva James szomorúságát amiatt, hogy nem szerezhette meg az aláírását, úgy döntött, vásárol egy fagyit, hogy annak a blokkját szignózva mindenki boldog legyen – pár perc múlva bekopogott James-hez, és odaadta neki az aláírt cetlit, a fagyit pedig eldobta. És valóban mindenki boldog volt.

A csupajószív önzetlen húzásra sok twitterező reagált, és egyre kerültek elő a hasonló kedves sztorik a színészről.

Angolul tudók a posztban a nyílra kattintva olvashatják az eredeti és a többi Keanu-sztorit:

Ezeket is nézd meg!

via; címlapfotó: getty

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!