Eddig ihatjuk meg probléma nélkül a lefőzött kávét

Előfordult már veled is, hogy nem ittad meg az összes kávét, amit lefőztél? Most kiderül, meddig fogyaszthatod el biztonsággal!

Félálomban nehéz kiszámolni, pontosan mennyi kávéra is van szüksége az embernek ahhoz, hogy felébredjen. Gyakran ilyenkor megmarad néhány deci kávé, melyet már nincs időnk elfogyasztani, így gyakran megmarad. A kérdés csak az, hogy ezt még el lehet-e fogyasztani vagy ki kell-e önteni? Most kiderül!

Eddig ihatjuk meg probléma nélkül a lefőzött kávét

Nincs sok időnk

Miután kihűlt a kávé teljesen megváltozik az íze. Körülbelül 30 perc szobahőmérsékleten tartás után az íz jelentősen romlik, ám ha ez nem zavar minket, akkor nyugodtan megihatjuk még néhány óráig.

Egy nap után már igencsak romlik az íze, de egészségügyi probléma nélkül megihatjuk, persze csak akkor, ha tejtermékmentes.

Tehát másnaposan még bátran elfogyaszthatjuk, azonban harmadnap már érdemesebb újat főzni.

Forrásunk volt.


Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...