5 szépséges növény, ami tökéletes karácsonyi ajándék

Ha elfáradtál az ajándékkeresésben, vagy csak egy kis inspirációra vágynál, akkor jó helyen jársz: add ajándékba az alábbi csodaszép virágok egyikét!

Praktikus és időtálló karácsonyi ajándékot keresel? Akkor vegyél egy szobanövényt! A növények egyébként nemcsak esztétikailag nyújtanak szép látványt, hanem javíthatják a beltéri levegő minőségét is, ami különösen fontos télen, hiszen ilyenkor sokkal több időt töltünk a lakásunkban. Ráadásul az élő növények fenntartható és környezetbarát ajándékok is, mivel hosszabb ideig élnek, mint a hagyományos virágcsokrok.

Forrásunk volt.


Még több növényekkel kapcsolatos érdekesség:

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.