Jennifer Garner egy híres színésznőtől „csente" kedvenc receptjét

Jennifer Garner egy interjúban osztotta meg, mely ételt szokta heti rendszerességgel elkészíteni családjának, és az is kiderült, hogy a receptért Emily Bluntot illeti a köszönet!

A PEOPLE magazinnak adott interjút Jennifer Garner, aki idén tölti be az ötvenet, és köztudottan nagyon szeret főzni. Többek közt azt is elárulta, hogy családja egyik kedvence Emily’s English roasted potatos névre hallgat, ami egy tepsis krumpli receptje, és rendszeresen készíti Ben Affleckkel közös gyerekeinek. Violet Affleck (16), Seraphina (13) és Samuel(10) olyannyira szeretik, hogy minden héten legalább egyszer terítékre kerül.

Érdemes követni a sütős-főzős videóit:

A receptet eredetileg Ina Garten gasztrolegenda szakácskönyvében, a 2020-ban megjelent Modern Comfort Food című kötetben – a komfortkajákért mi is odavagyunk! – fedezte fel a színésznő. A receptet Emily Blunt színésznő Garten Barefoot Contessa című műsorában mutatta meg 2018-ban. Blunt több trükköt is elárult, amitől még finomabb lesz az étel, ami egyébként az egyik családi kedvencük. Miután a recept felkerült a műsor weboldalára, akkora volt az érdeklődés iránta, hogy le is állt az oldal. Egyértelmű, hogy az emberek odavannak a ropogós krumpliért!

A People magazinnal folytatott beszélgetése során Jennifer azt is elárulta, hogy megrögzött rajongója mindenféle szakácskönyvnek.

Igazi szerelmi viszony fűz a szakácskönyveimhez. Néhányból van dupla példányom, mert amikor elutazom forgatni, akkor is magammal akarom vinni, de otthon is szükségem van rá.

A teljes recept itt érhető el, és Emily krumplija első pillantásra egyáltalán nem tűnik bonyolultnak.

Emily Blunt, a Garner család kedvenc receptjének ötletgazdája

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban rekreáld az ételt, négy egyszerű tippet kell betartanod:

  • a burgonyát forrald fel és szűrd le, mielőtt visszatennéd a fazékba,
  • alaposan rázd össze a darabokat, hogy ropogósak legyenek,
  • 15 percig hagyd száradni őket sütés előtt,
  • öntsd le őket növényi olajjal, mielőtt beteszed őket a sütőbe.

Ezzel ismét beigazolódott, hogy a sztárok is ugyanolyan emberek, mint mi, akik imádjuk a szakácskönyveket és a krumplit!

Forrásunk volt.


Ezeket a sztárlakásokat is lesd meg:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek