Játssz, és nyerj páros belépőt a Szigetre!

Szerinted hány programhelyszín lesz az idei Sziget Fesztiválon? Válaszd ki a helyes számot, és nyerd meg a két főre szóló napijegyet, hogy élőben is megtekinthesd őket!

Szeretnél Te is ott lenni az idei Sziget Fesztiválon, de még nincs jegyed? Nyerd meg most Facebook-játékunkon a kétszemélyes napi belépőt! Csupán egy egyszerű kérdésre kell megadnod a választ, és máris indulhatsz az értékes karszalagokért!

A Sziget Fesztiválköztársaság idén augusztus 11-18. között nyitja meg határait, újdonságokkal és még több látványossággal. A Sziget egy közösségi tér igényeként, a „kell egy hét együttlét” szlogen jegyében jött annak idején létre, és azóta is igyekszik ennek megfelelni. Ugyanakkor komoly kihívást jelent a szervezőknek a kezdeti családias hangulatot megtartani egy olyan eseményen, ahol ma már közel tízszer annyi látogatót kell szórakoztatni.

Az idei évben ezért még nagyobb hangsúlyt fektetnek a közösségi terekre és aktivitásokra, egyedi élményeket kínálva mind a nagyobb tömegek, mind a családiasabb közegre vágyók számára. Idén új helyszín a Tábortűz színpad, ahol előzetes jelentkezés és válogató után a fellépők, legyenek amatőrök vagy profik, a nemzetközi rock-irodalom legjobb számait adják elő egy hangulatos tábortűz mellett, estéről estére. A nagyobb megmozdulásokra pedig példa a tavalyi nagy sikerű, így idén is sokakat megmozgató rengeteg látványos akció, például a Color Party, a Zászló Party, a Lufi Party, illetve a Strandlabda Party.

Természetesen a zenéé most is a főszerep, s idén elmondhatjuk: kifejezetten impozáns a felhozatal. S hogy a megannyi színpad közt csak a Nagyszínpad headlinereit soroljuk, íme, itt a lista: A Mínusz Egyedik napi headlinerek a Tankcsapda és a Blink 182, a Nulladik napon - a Tankcsapdával egy pozícióban - lép fel a Queens of the Stone Age, majd jön az Opening Show Deadmau5 celebrálásában. Szerdán a két fő fellépő a Placebo és Skrillex, csütörtökön Lily Allen valamint Macklemore & Ryan Lewis, pénteken pedig a Manic Street Preachers és a Korn. A hétvége első napjának két headlinere a Madness és a Prodigy, vasárnap pedig az OutKast jön főműsoridőben, majd az End Show zárja a hetet, Calvin Harris közreműködésével. És persze megannyi más, megannyi helyszínen…

Ez a játék véget ért! A páros belépő nyertese:

Puskás Nóra

A Sziget Fesztivál programjairól bővebben itt olvashatsz

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek