Játssz és nyerj a Parmalattal!

Használd a jól bevált Parmalat tejszíneket, készítsd el velünk a krémes finomságokat, és nyerd meg a sütéshez vagy főzéshez használható Moulinex rúdmixerek egyikét!  

Véget ért a Parmalat nyereményjátéka!

A szerencsés nyertesek névsora ide kattintva olvasható!

A játékhoz itt találsz segítséget!

A finom étel titka: a minőségi hozzávaló

Nem készülhet minőségi étel gondosan kiválasztott alapanyagok nélkül, ezért ajánljuk krémes ételeinkhez a Parmalat hab- és főzőtejszínt. A tejszín, melynek legfontosabb összetevője a tej, s melynek minőségét a Parmalat márka biztosítja, tökéletes választás a krémes-habos élvezetekhez.

A tejszíneknek számos variációjuk létezik, amelyek zsírtartalmukban, állagukban vagy koncentrációjukban különböznek. Különlegességüket az adja, hogy sokszínű, mégis egyszerű összetevői ételeinknek. A hagyományos, kiadós ételeket könnyedebbé teszik, és lágy érzést keltenek szánkban, sőt, az sem számít, hogy sós ételekhez használunk főzőtejszínt vagy édes ételekhez habtejszínt - a Parmalat mindig tökéletes eredményt nyújt.

Főzőtejszínnel ételeinket dúsíthatjuk és garantáltan krémes állagot érhetünk el, míg a habtejszínnel kifogástalan keménységű habot készíthetünk. Ismered már a tejszínes gasztronómiai élmények apró titkait? Íme a Parmalat, mely most megosztja veled a legjobbakat...

1. Krémlevesek

Öntsünk hozzá főzőtejszínt és habosítsuk botmixerrel, melynek hatására a leves dúsabb, mégis lágyabb lesz.

2. Tejszínes szószok

A selymesebb állag eléréséhez főzőtejszínünket sűrítsük kevés liszttel, majd a mártáshoz keverve forraljuk össze.

3. Rakott ételek

Ha ízesített, tejszínes szószainkat tojással felverjük, eddigi kiadós ételeink lazább állagúvá, könnyebbé válnak.

4. Krémes sütemények

A cukorhoz és pudingporhoz kevert habtejszín zsírtartalma miatt a krém állaga lágyabb, íze édesebb lesz.

5. Muffinok

A tejszín zsírtartalma itt nem csak a tészta elkeverését segíti, de a végeredményt is lazábbá, omlósabbá teszi.

6. Palacsinta

Ha nehéz, lisztes tésztába habtejszínt keverünk, könnyedebb szerkezetű, selymesebb állagú palacsintatésztát kapunk.

További Parmalat tippekért kattints ide>>

Moulinex típusú Powermix kézimixert nyertek:

Pintér IstvánnéFórizs BettinaTömöry CsabánéFazekas SándornéBarta Katalin

Moulinex típusú Slimforce rúdmixert nyertek:

Mucsi AndreaKanyó EszterHegedűs LauraVér ÁgotaGór-Nagy Andrea

Mindenkinek szívből gratulálunk, a nyerteseket emailben értesítjük!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek