Játssz és nyerj a Parmalattal!

Használd a jól bevált Parmalat tejszíneket, készítsd el velünk a krémes finomságokat, és nyerd meg a sütéshez vagy főzéshez használható Moulinex rúdmixerek egyikét!  

Véget ért a Parmalat nyereményjátéka!

A szerencsés nyertesek névsora ide kattintva olvasható!

A játékhoz itt találsz segítséget!

A finom étel titka: a minőségi hozzávaló

Nem készülhet minőségi étel gondosan kiválasztott alapanyagok nélkül, ezért ajánljuk krémes ételeinkhez a Parmalat hab- és főzőtejszínt. A tejszín, melynek legfontosabb összetevője a tej, s melynek minőségét a Parmalat márka biztosítja, tökéletes választás a krémes-habos élvezetekhez.

A tejszíneknek számos variációjuk létezik, amelyek zsírtartalmukban, állagukban vagy koncentrációjukban különböznek. Különlegességüket az adja, hogy sokszínű, mégis egyszerű összetevői ételeinknek. A hagyományos, kiadós ételeket könnyedebbé teszik, és lágy érzést keltenek szánkban, sőt, az sem számít, hogy sós ételekhez használunk főzőtejszínt vagy édes ételekhez habtejszínt - a Parmalat mindig tökéletes eredményt nyújt.

Főzőtejszínnel ételeinket dúsíthatjuk és garantáltan krémes állagot érhetünk el, míg a habtejszínnel kifogástalan keménységű habot készíthetünk. Ismered már a tejszínes gasztronómiai élmények apró titkait? Íme a Parmalat, mely most megosztja veled a legjobbakat...

1. Krémlevesek

Öntsünk hozzá főzőtejszínt és habosítsuk botmixerrel, melynek hatására a leves dúsabb, mégis lágyabb lesz.

2. Tejszínes szószok

A selymesebb állag eléréséhez főzőtejszínünket sűrítsük kevés liszttel, majd a mártáshoz keverve forraljuk össze.

3. Rakott ételek

Ha ízesített, tejszínes szószainkat tojással felverjük, eddigi kiadós ételeink lazább állagúvá, könnyebbé válnak.

4. Krémes sütemények

A cukorhoz és pudingporhoz kevert habtejszín zsírtartalma miatt a krém állaga lágyabb, íze édesebb lesz.

5. Muffinok

A tejszín zsírtartalma itt nem csak a tészta elkeverését segíti, de a végeredményt is lazábbá, omlósabbá teszi.

6. Palacsinta

Ha nehéz, lisztes tésztába habtejszínt keverünk, könnyedebb szerkezetű, selymesebb állagú palacsintatésztát kapunk.

További Parmalat tippekért kattints ide>>

Moulinex típusú Powermix kézimixert nyertek:

Pintér IstvánnéFórizs BettinaTömöry CsabánéFazekas SándornéBarta Katalin

Moulinex típusú Slimforce rúdmixert nyertek:

Mucsi AndreaKanyó EszterHegedűs LauraVér ÁgotaGór-Nagy Andrea

Mindenkinek szívből gratulálunk, a nyerteseket emailben értesítjük!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

„Igaz a mondás, hogy mire a kezüket a kilincsre teszik,...

Májusban nyílt egy hely Szentendrén, ahol új életre kel a paradicsomos káposzta, a tejbegrízt elégedett sóhajok kísérik, és ahol az is barátságot köt a zöldborsófőzelékkel, aki valaha súlyos menzai traumákat szenvedett el. Szászfai Brigitta és Póti Bence, bár nem a vendéglátás felől érkeztek, pontosan tudták, hogy olyan helyet szeretnének nyitni, ahol barátságos a hangulat, ahol nem kell feszengeni, van kraft-IPA csapon, és valami ütős meglepetés a tányéron. Ez lett a Teyföl, amit a nyitás óta egyre lelkesebben látogatnak a vendégek. Indulásról, elvárásokról, csapatszellemről beszélgettünk, a mumussá vált “újragondolt” jelzőt pedig az étterem séfje, Kulcsár Alex segített helyretenni.

Kormos Lili

További cikkek

7 kiváló hazai étterem eldugott településeken

Falusi fine dining, vidéki gourmet – ilyen és hasonló hívószavakkal vonzzák be vendégeiket az ország messzi kistelepülésein is olyan éttermek, amelyek kiemelkedően igényes és előremutató konyhát visznek. A műfaj koronázatlan királyai persze egyértelműen a Dudás-testvérek: ők anno az Anyukám Mondtával feltették Encset a gasztrotérképre, az első között megmutatva, hogy egy eldugott kis községben vagy kisvárosban is lehet éttermi sikersztorit csinálni.