Jamie Oliver szerint így készül a tökéletes buggyantott tojás

Az ismert sztárséf, Jamie Oliver elárulta, hogyan lesz tökéletes a buggyantott tojás.

A buggyantott tojás sokak mumusa, hiszen nem éppen könnyű az elkészítése. Szerencsére rengeteg praktika létezik, mellyel kicsit egyszerűbb lehet megcsinálni. Most Jamie Oliver osztotta meg YouTube-csatornáján a tökéletes buggyantott tojás összehozásának tippjeit.

Az egyetlen módja annak, hogy tökéletes legyen a buggyantott tojás, az az, ha nagyon-nagyon friss tojásokat használsz

– mondta, majd hozzátette, először forraljuk fel a vizet, majd vegyük le a tűzről, és amikor abbahagyta a bugyogást, akkor engedjük bele a tojásokat.

Van, aki azt mondja, hogy tegyünk ecetet is a vízbe, de miért? Igen, megkeményíti a tojást, de így ecetszagú lesz, szóval én azt mondom, felesleges.

A sztárséf még hozzátette, hogy 3 perc alatt lesz tökéletesen lágy a buggyantott tojásunk.

Kipróbálod majd?

Forrásunk volt.


Még több érdekesség:

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...