Íme a buggyantott tojás elkészítésének legegyszerűbb módja

Ennél egyszerűbb technikát még biztosan nem láttál, szóval mostantól tényleg nem lesz probléma elkészíteni a buggyantott tojást.

Biztosan te is tisztában vagy azzal, milyen sok módja létezik a buggyantott tojás elkészítésének. De általában egyik bonyolultabb, mint a másik...Ám, lehetséges, hogy most tényleg megtaláltuk a legegyszerűbbet mind közül! Ehhez az egyszerű trükkhöz csupán egy szilikon muffinformára és forró vízre lesz szükséged, és persze egy tojásra!

Ez a legegyszerűbb módja a buggyantott tojás elkészítésének

A szilikon forma tökéletes formát kölcsönöz a tojásoknak, és segíti az elkészítést

A minap egy videóra bukkantunk az Instagramon, amelyben egy rendhagyó technikát mutattak be a buggyantott tojás elkészítésére.

Ahogy a felvételen is látszik, a tojásokat először szilikon formába kell tenni, majd mehetnek is bele a forró vízbe. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint!

Fontos, hogy a víz semmiképpen se lepje el a formát!

Ha ez megvan, akkor takarjuk le a tojást, és hagyjuk pár percig főni, a legvégén pedig óvatosan emeljük ki a szilikonból. Szuper egyszerű, igaz?

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több érdekesség:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...