Jamie Olivernek saját TV-csatornája lett

Volt már saját márkás edénykészlete, a rengeteg saját félkész élelmiszer és a fél könyvespolcot elfoglaló receptes könyvek mellett pedig most elindult a Jamie Oliver csatorna is, ahol egész nap az angol sztárséf műsorait nézhetjük.

Számos listavezető könyv, Emmy-díj, saját edénymárka – ez csak néhány a sok közül, amit Jamie Olivernek eddigi életében sikerült elérnie, és akkor még nem is beszéltünk arról a több száz óráról, amelyet az angol séf a kamera előtt töltött azért, hogy a világ minden pontján megtanítsa az embereket főzni.

Jamie-ből sosem elég, most már éjjel-nappal lehet őt nézni!

A Mashed.com híre alapján Jamie Oliver most újabb szintre lépett, az Amazon streamingszolgáltató jóvoltából ugyanis megszületett a csatorna, amely éjjel-nappal Jamie Oliver főzőműsorait vetíti a rajongók számára. A „The Jamie Oliver Channel” Oliver számos ételműsorának gyűjtőhelyéül szolgál, és hivatalosan június 30-án, csütörtökön indult el.

Ezen a platformon látható Oliver legújabb műsora, a „The Great Cookbook Challenge” is, amely 18 ismeretlen brit szakács karrierjét követi nyomon, akik a végső díjért, a saját szakácskönyvük kiadásáért versenyeznek.

Az Amazon streamingszolgáltató égisze alatt futó Freevee egyelőre még csak eredeti nyelven szolgálja ki Jamie-rajongókat, a szolgáltató nyilatkozata szerint azonban a következő hónapokban több nyelven is elérhetőek lesznek majd Jamie műsorai, hogy bárki részese lehessen a gasztronómiai élménynek, amely úgynevezett FAST-csatornaként (free ad-supported streaming TV services) működve a reklámok miatt ingyenesen elérhető.

Forrásunk volt. ; Címlap: Jamieoliver.com


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

Így főzz a családnak elegáns karácsonyi menüt 10.000 forintból

Az idei évben mondhatni, eltolódtak a prioritások a karácsonnyal kapcsolatban: spórolni kell, visszafogni magunkat a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog, én személy szerint úgy vélem, hogy a korlátok mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Így született meg az alábbi olcsó karácsonyi menü is, amit kreatívan, mindössze 10.000 forintból főztem meg.

Lakos Benedek

További cikkek