Ismét történik valami a Balatonnál

Például 46–odszorra is elindulnak a Kék Szalagért a vitorlások. A Balatont megkerülő verseny július 10-én a balatonfüredi mólótól startol el.

Közel 600 hajó szeli majd a habokat a 155 kilométeres távon. Eközben a sétányon igazi fesztiválhangulatban kóstolhatjuk végig a közel harminc bort kínáló stand választékát a VinCE Balaton szervezésében. Főszerepben a habzóborok! Azokból is a VinCE magazin tesztjein jól szerepelt darabok.

A pezsgő hangulathoz grillek, könnyű sonka- és sajttálak, halfogások és kézműves finomságok párosulnak.

Esténként a Kerekes Band és a Pannonia Allstars Ska Orchestra fokozza tovább a hangulatot, vasárnap pedig a Rájátszás ad koncertet. A borkedvelőknek külön jó hír lehet, hogy jachtfedélzeten végezhetnek borkurzust, a Kóstolószalonban pedig letesztelhetik kedvenceiket.

Irány a Balaton!

A fesztivál időpontja: 2014. július 10-13.Helyszín: Balatonfüred, Vitorlás tér és Tagore sétány

A belépés ingyenes!

További információk itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.