Ismét történik valami a Balatonnál

Például 46–odszorra is elindulnak a Kék Szalagért a vitorlások. A Balatont megkerülő verseny július 10-én a balatonfüredi mólótól startol el.

Közel 600 hajó szeli majd a habokat a 155 kilométeres távon. Eközben a sétányon igazi fesztiválhangulatban kóstolhatjuk végig a közel harminc bort kínáló stand választékát a VinCE Balaton szervezésében. Főszerepben a habzóborok! Azokból is a VinCE magazin tesztjein jól szerepelt darabok.

A pezsgő hangulathoz grillek, könnyű sonka- és sajttálak, halfogások és kézműves finomságok párosulnak.

Esténként a Kerekes Band és a Pannonia Allstars Ska Orchestra fokozza tovább a hangulatot, vasárnap pedig a Rájátszás ad koncertet. A borkedvelőknek külön jó hír lehet, hogy jachtfedélzeten végezhetnek borkurzust, a Kóstolószalonban pedig letesztelhetik kedvenceiket.

Irány a Balaton!

A fesztivál időpontja: 2014. július 10-13.Helyszín: Balatonfüred, Vitorlás tér és Tagore sétány

A belépés ingyenes!

További információk itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek