Ilyet még mi sem láttunk, ez történik a hallal, ha olvasztott üveget öntenek rá

Feltehetnénk a kérdést, hogy ki az az őrült, aki olvadt üveggel akar elkészíteni egy halat, de nem lenne értelme...

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az éttermekben, hogy a halakat nem filézik, bontják szét, hanem egészben megsütik. Csak egy kis sót és fűszereket szórnak az ételre. Ezt gondolták tovább ebben a videóban, ahol egy rombuszhalat készítenek el úgy, hogy olvadt üveget öntenek rá:

A halra 621 Celsius-fokos olvasztott üvegetet öntöttek. Húsz perc kellett, hogy az étel elkészüljön. Most már ezt is tudjuk. Mi azért maradunk a hagyományos elkészítési módnál.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Foodbeast.

Legújabb receptek

Medvehagymapesztós tészta

Aki egyszer kipróbálja a saját készítésű medvehagymapesztót, garantáltan minden évben várni fogja a medvehagymaszezont. Egy ösztönös, természetközeli ízélmény, amely a ...

Címlapról ajánljuk

Több oka is van, miért nem kellene nyitva hagyni a...

A mosógép majdnem minden háztartás része, hiszen jelentősen megkönnyíti az életet. Rendeltetésszerű használata azonban nemcsak a gép helyes beállítását jelenti, hanem azt is, hogy a mosás lejárta után az ajtaját becsukjuk-e. Mai Otthon Tippünkben eláruljuk, miért nem kellene nyitva hagyni a mosógép ajtaját hosszú órákra, napokra.

Nosalty

További cikkek

Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...

Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Tejfölös-sonkás rakott tészta

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy étel, úgy hívták, hogy Szofilli fusilli. Nevét alkotójáról, azaz rólam és a felhasznált tésztáról, a fusilliról kapta. Talán  ez volt az ...