Ilyen furán még sose vágtál sajtot!

Nah, megint egy nélkülözhetetlen ötlet, ami nélkül nem tudom, hogy tudunk élni. Eddig. Puha, morzsálódó, kenődő sajtokhoz használj fogselymet! Hogy mit?? Azt.

Megint valami pihent elme találhatta ki a következőt - ennek ellenére nem rossz, sőt, igazán hatásosnak tűnik. Ha van otthon némi ízesítetlen fogselymed, és éppen valami extra lágy, pl. kecskesajtot szeretnél felaprítani (ami ugye köztudottan kenődik, és nehézkes kezelni), ahhoz tökéletes lesz az a módszer. Meg ugye: fogselyemmel még senki nem vágta el a kezét!

Nézd csak!

Ennyit a fokhagymapucolásról

(címlapfotó: foodiesuz)

Hozzászólások

Törölt felhasználó

De igen vágtam, söt évek óta vágok és nem csak sajtot, hanem tortát is.

Címlapról ajánljuk

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

További cikkek

HETI MENÜ: házias fogások, amelyektől egy balatoni nyaralóban érzed magad

Lecsó kolbásszal, rántott hekk, főtt kukorica, lángos sok tejföllel vagy ducira töltött töltött paprika? Csupa-csupa nyári fogást hoztunk, amelyek a nagyi nyaralójában levő rezsón is simán összedobhatók! Ha pedig nem utaztok idén, legalább ezekkel a receptekkel nosztalgiázzatok! Finom lesz, ígérjük...főzzetek velünk jövő héten is!