Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így tedd el a karácsonyi díszeidet, hogy jövőre is épségben vehesd elő őket

Az év legszebb ünnepét és legmeghittebb időszakát magunk mögött hagytuk, de ahhoz, hogy jövőre is szép legyen a fánk, érdemes rendszerezve eltennünk a díszeinket.

A karácsonyfánktól sokan nehezen válunk meg, mert melegséget, fényt és meghitt hangulatot hoz a lakásba. Van, aki a hagyományok szerint Vízkereszt napján, van, aki kicsit később, de idővel megválik a díszes tűlevelűtől.

Ahhoz, hogy jövőre is ugyanolyan szép legyen a fánk, a régi díszek is kellenek. Éppen ezért a könnyen törő üveggömböket érdemes úgy eltennünk, hogy kartonlapból elválasztó rekeszeket készítünk, és úgy helyezzük őket egy dobozba.

Szeretnéd megóvni a törékeny díszeidet, de mindezt a lehető legegyszerűbb módon akarod megtenni?  Vágj ki a gömbök méreténél nagyobb négyzet formákat filc anyagból, és azokra helyezd a gömböket egy kartondobozban.

Ha számodra sem ismeretlen az összegabalyodott karácsonyi izzósor kibogozása, akkor idén légy előrelátó! Készíts bevágásokat egy kartonlapon, és ezekbe kanyarintsd az izzósort.

Az üres tojástartó az egyik legpraktikusabb tároló a kisebb karácsonyi díszek számára, és biztos lehetsz benne, hogy nem törnek össze a következő karácsonyig.

Ha műfenyőd van, akkor érdemes egy-két régebbi öveddel összefogni a fa ágait, és úgy dobozba tenni. Ezzel megspórolhatod azt, hogy a doboz lezárásánál térddel kelljen visszakényszeríteni a kitörni készülő ágakat.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!