Hunyj egyet dinnyével a kezedben!

Ti képesek vagytok másra is, mint ez a kislány a görögdinnyéjével? Mi kidőltünk, heverünk mozdulatlan egész nap a gép előtt, és várjuk, várjuk az enyhülést. 

Nem tudom, ki mire volt képes az elmúlt 1-2 hétben, de mi azt vettük észre, hogy ahogy előkerült a hír minden nap végén, miszerint másnap MÉG MELEGEBB, SŐT: TRÓPUSI idő várható, úgy váltunk egyre közönyösebbé a szerkesztőségben. Van egy fok, ami már nem fokozható, na. Nincsenek szavak rá, mennyire lezsibbaszt, elnyom és ledönt a lábunkról az ilyen időjárás - intellektuálisan is. Pont erre vagyunk képesek, mint ez a dinnyéjéhez annyira ragaszkodó kislány. Hát ti?

Ha van valami tippetek - a klímán kívül - , hogyan viselhető el különösebb agyi leépülés nélkül ez az időszak, ne habozzatok megosztani velünk. Addig is várjuk a telet.

Dinnyés receptek - a megmentők:

Legújabb receptek

Florentine

Ha kekszre vágynátok és kipróbálnátok valami újdonságot, akkor ismerkedjetek meg a florentine-nel, ezzel a ropogós és természetéből adódóan gluténmentes, édes tallérral. Ennek a ...

Húsmentes töltött paprika

Annak ellenére, hogy a nyári nagy melegben gyomrunk nem kívánja a túlzottan nehéz ételeket, a klasszikus magyar konyha csak relatíve kevés olyan receptet biztosít, amivel elhagyhatnánk a ...

Címlapról ajánljuk

Újabb hétköznapi ételről derült ki, hogy csökkentheti a demencia kialakulásának...

A demencia, mint időskori betegség sokakat foglalkoztat, akkor is, ha még korántsem időszerű, hogy féljenek tőle. Több tényező függvénye, hogy valakit veszélyeztet-e az időskori elbutulás, de azt tudjuk, hogy az életmódnak, azon belül az étkezésünknek fontos szerepe van az egészségmegőrzésben. Egy új tanulmány szerint egy teljesen hétköznapi, sokak által fogyasztott alapanyag is hozzájárulhat a demencia kockázatának csökkentéséhez.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...