Hunyj egyet dinnyével a kezedben!

Ti képesek vagytok másra is, mint ez a kislány a görögdinnyéjével? Mi kidőltünk, heverünk mozdulatlan egész nap a gép előtt, és várjuk, várjuk az enyhülést. 

Nem tudom, ki mire volt képes az elmúlt 1-2 hétben, de mi azt vettük észre, hogy ahogy előkerült a hír minden nap végén, miszerint másnap MÉG MELEGEBB, SŐT: TRÓPUSI idő várható, úgy váltunk egyre közönyösebbé a szerkesztőségben. Van egy fok, ami már nem fokozható, na. Nincsenek szavak rá, mennyire lezsibbaszt, elnyom és ledönt a lábunkról az ilyen időjárás - intellektuálisan is. Pont erre vagyunk képesek, mint ez a dinnyéjéhez annyira ragaszkodó kislány. Hát ti?

Ha van valami tippetek - a klímán kívül - , hogyan viselhető el különösebb agyi leépülés nélkül ez az időszak, ne habozzatok megosztani velünk. Addig is várjuk a telet.

Dinnyés receptek - a megmentők:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek