Hunyj egyet dinnyével a kezedben!

Ti képesek vagytok másra is, mint ez a kislány a görögdinnyéjével? Mi kidőltünk, heverünk mozdulatlan egész nap a gép előtt, és várjuk, várjuk az enyhülést. 

Nem tudom, ki mire volt képes az elmúlt 1-2 hétben, de mi azt vettük észre, hogy ahogy előkerült a hír minden nap végén, miszerint másnap MÉG MELEGEBB, SŐT: TRÓPUSI idő várható, úgy váltunk egyre közönyösebbé a szerkesztőségben. Van egy fok, ami már nem fokozható, na. Nincsenek szavak rá, mennyire lezsibbaszt, elnyom és ledönt a lábunkról az ilyen időjárás - intellektuálisan is. Pont erre vagyunk képesek, mint ez a dinnyéjéhez annyira ragaszkodó kislány. Hát ti?

Ha van valami tippetek - a klímán kívül - , hogyan viselhető el különösebb agyi leépülés nélkül ez az időszak, ne habozzatok megosztani velünk. Addig is várjuk a telet.

Dinnyés receptek - a megmentők:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.