Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hozzánk is megérkezett a különleges Happy Meal ajándék!

Új kezdeményezéssel jelentkezik a magyar McDonald’s. A családok ezentúl a Happy Meal menü mellé akár könyveket is választhatnak a játékok helyett.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy az Új-zélandi McDonald's éttermekben mostantól a világszerte ismert író, Roald Dahl könyveit adják minden Happy Meal menü mellé ajándékba. A népszerű gyorsétteremlánc január végétől Magyarországon is gyermekkönyveket ajándékoz a gyerek menü mellé. 

Az idei kampányban az étteremlánc a modern gyermekirodalom egyik legnagyobb alakjával, az Így neveld a sárkányodat történetek brit szerzőjével, Cressida Cowell-lel fogott össze. Az írónő 12 kötetes exkluzív könyvsorozatot írt a McDonald’s éttermek kis vendégei számára.
 
A McDonald's nem titkolt célja, hogy a kedves és szórakoztató történeteken keresztül a gyerekek megismerhessék az olvasás örömét, így segítve, hogy az a családi együttlét egyik formájává, és végső soron egy életen át tartó szokássá, szenvedéllyé váljon.
 

Sárkányok után dínók

A Happy Meal menühöz választható olvasmányok a Lombházi-ikrek kalandjait mutatják be. Hőseink egy időgép segítségével repülnek vissza a dínókorba, és így válnak számos izgalmas történet részeseivé. Az első két kötet, az Így ismerték meg az ikrek a Diplodocust és Az ikrek és a T-rex találkozása január 25-től érhető el a McDonald’s éttermekben. 
 

EZ IS ÉRDEKES LEHET:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!