Horváth Ambrus

Nagyon sokáig kerestem a helyem a világban, arra kérdésre, hogy mi leszek ha nagy leszek, sose volt konkrét válaszom.

Név: Horváth Gergely Ambrus

Életkor: 30

Foglalkozása: zenész

Kedvenc ízvilág: csípős!

Kedvenc szakács: Anthony Bourdain

Kedvenc saját recept: Citrusos Szűzérme Libamájjal

Kedvenc recept: Chuck Hughes - Baby Back Ribs

Saját specialitás: imádok húsokkal dolgozni

Nagyon sokáig kerestem a helyem a világban, arra kérdésre, hogy mi leszek ha nagy leszek, sose volt konkrét válaszom. De az útkeresés során két dolog mindig végigkísért: a zene és a gasztronómia. Ez az a két dolog, amiben megnyugvást találok és elengedhetem a kreativitásomat. Annál pedig nincs is jobb érzés, mint amikor látod valakinek a szemében, hogy a zenéd vagy az általad kreált étel megérinti. Szerintem ezért érdemes főzni. Láthatod, hogy amit adsz, örömöt okoz a másiknak, és ez bizony nagyon jó dolog.

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Gasztroenterológusok figyelmeztetése: ez az egyszerű reggeli szokás megváltoztathatja az 50...

Az idő múlásával sokan tapasztalják, hogy a szervezetük már nem reagál úgy, mint korábban. Az emésztés lelassulhat, a komfortérzet csökkenhet, és olyan panaszok jelenhetnek meg, amelyek fiatalabb korban ismeretlenek voltak. A gasztroenterológusok szerint ezek hátterében gyakran a bélrendszer állapota áll, amely az életkor előrehaladtával egyre nagyobb odafigyelést igényel.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...