Horváth Ambrus

Nagyon sokáig kerestem a helyem a világban, arra kérdésre, hogy mi leszek ha nagy leszek, sose volt konkrét válaszom.

Név: Horváth Gergely Ambrus

Életkor: 30

Foglalkozása: zenész

Kedvenc ízvilág: csípős!

Kedvenc szakács: Anthony Bourdain

Kedvenc saját recept: Citrusos Szűzérme Libamájjal

Kedvenc recept: Chuck Hughes - Baby Back Ribs

Saját specialitás: imádok húsokkal dolgozni

Nagyon sokáig kerestem a helyem a világban, arra kérdésre, hogy mi leszek ha nagy leszek, sose volt konkrét válaszom. De az útkeresés során két dolog mindig végigkísért: a zene és a gasztronómia. Ez az a két dolog, amiben megnyugvást találok és elengedhetem a kreativitásomat. Annál pedig nincs is jobb érzés, mint amikor látod valakinek a szemében, hogy a zenéd vagy az általad kreált étel megérinti. Szerintem ezért érdemes főzni. Láthatod, hogy amit adsz, örömöt okoz a másiknak, és ez bizony nagyon jó dolog.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!