Horváth Ambrus

Nagyon sokáig kerestem a helyem a világban, arra kérdésre, hogy mi leszek ha nagy leszek, sose volt konkrét válaszom.

Név: Horváth Gergely Ambrus

Életkor: 30

Foglalkozása: zenész

Kedvenc ízvilág: csípős!

Kedvenc szakács: Anthony Bourdain

Kedvenc saját recept: Citrusos Szűzérme Libamájjal

Kedvenc recept: Chuck Hughes - Baby Back Ribs

Saját specialitás: imádok húsokkal dolgozni

Nagyon sokáig kerestem a helyem a világban, arra kérdésre, hogy mi leszek ha nagy leszek, sose volt konkrét válaszom. De az útkeresés során két dolog mindig végigkísért: a zene és a gasztronómia. Ez az a két dolog, amiben megnyugvást találok és elengedhetem a kreativitásomat. Annál pedig nincs is jobb érzés, mint amikor látod valakinek a szemében, hogy a zenéd vagy az általad kreált étel megérinti. Szerintem ezért érdemes főzni. Láthatod, hogy amit adsz, örömöt okoz a másiknak, és ez bizony nagyon jó dolog.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!