Holló Máté

Egy kiugrópontként tekintek a versenyre, ami segítheti, hogy üzleti terveim elkezdéséhez ne kelljen hosszú éveken át beosztottként dolgozni.

Név: Holló Máté

Életkor: 21

Foglalkozása: főiskolai hallgató

Kedvenc ízvilág: olasz, magyar, amerikai

Kedvenc szakács: Varga Bese

Kedvenc recept: kedvenc ételem a nyúlhúsSaját specialitás: gourmet-burgerek

Kapcsolatom a gasztronómiával korán kezdődött. Egyrészt a családomnak köszönhetően, ahol nagy szerepe van az étkezéseknek, másrészt vendéglátós középiskolás koromból, amikor korán kihasználhattam a nyári éttermi munkák előnyeit és sikerült ellesnem az adott ízvilágra jellemző ételkészítési ismereteket. Felsőfokú tanulmányaimat is vendéglátás-turizmus szakon folytattam gasztronómia szakirányon. Ennek köszönhetem, hogy főiskolásként tanulmányi ösztöndíjat nyertem, és Madridban tanulhattam egy szemesztert. Az elmúlt évek során sikerült kétszer beutaznom az Egyesült Államokat, ahol egy nyári táborban szakácsként dolgoztam. Az utazások alatt minden alkalommal újabb és újabb ízvadászatba kezdtünk társaimmal, megfigyelve az étkezési szokásokat. Életem során mindig egy adott célért harcolok, ami motivál, és nem tudok leállni. A jövőben is tartalmas életet szeretnék, egy olyan munkával, ahol kellőképp számít a kreativitás és idővel saját vállalkozásba kezdhetek. Egy kiugrópontként tekintek a versenyre, ami segítheti, hogy üzleti terveim elkezdéséhez ne kelljen hosszú éveken át beosztottként dolgozni. Hobbim az élet.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

7 nap, 7 étel – Házias, mégis gyors fogások főnek...

A házias ételekről legtöbbször azt gondolhatjuk, hogy azért olyan finomak és komfortosak, mert hosszú időbe telik türelmes-figyelmes elkészítésük. És míg sok esetben ez tényleg igaz, mi most a héten csak az ellenpéldákra fogunk fókuszálni: gyors és házias lesz a konyhai mottónk!