6 kedvesen bonyolult étel, amivel szeretünk pepecselni hétvégén

Hétköznap szeretünk minél gyorsabban túllenni a főzés fáradságain, ilyenkor drága az idő. De nem úgy szombat-vasárnap: ekkor jöhetnek a pepecselős hétvégi receptek, amelyek minden percet, minden órát megérnek.

Érdekes, milyen mély szinteken befolyásolja a naptár a főzési szokásainkat. És most nem a különleges, ünnepre szánt fogásokról fogunk beszélni, hanem a kisebb ünnepekről, vagyis a hétvégékről és a számukra külön félretett hétvégi receptekről. Arról a kellemes érzésről, amikor tudjuk, hogy nem hajt a tatár, nyugodtan nekifoghatunk egy hosszabb ideig tartó fogás elkészítésének is. Ezek a hétvégi receptek ráadásul mindig meghálálják a türelmünket és kitartásunkat – akkor lesznek igazán finomak, ha ráérősen készítjük őket.

Nézd meg galériánkban a kényelmesen ráérős, hétvégi receptek legjobbjait!

Még több ráérős, hétvégi recept vár:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a finomságokat is készítsd el, naptól függetlenül:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...