Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: Papillon

Eheti kiemelt szakácsunk Papillon, alias Hajni, egy időben terápiaként főzött, ma már szerencsére csak élvezetből tevékenykedik a konyhában. Ismerjétek meg!

Apró koromtól otthonosan mozgok a konyhában, az alapokat a szüleimtől kaptam, ahogy a főzés szeretetét, a kísérletezőkedvet és a kreativitást is. Bár jó ideje a saját fejem után megyek, ízek tekintetében is, mai napig édesanyámtól kérek telefonos útbaigazítást, ha elakadok.

Abban a sötét időszakban, mikor elkezdtem a NoSalty-ra is feltölteni a receptjeimet, jóformán a konyhában „éltem”, terápiás céllal. Mivel akkortájt az élet más területén nem volt sikerélményem, fontos volt, hogy a főztömmel okozzak – leginkább a környezetemnek – örömöt, magamnak pedig kikapcsolódást, feltöltődést, és bezsebeljem a jól megérdemelt elismerést.

Mindenféle kifli Hajnitól

Ma már „csak” élvezetből ténykedem a konyhában, azt az apróságot nem számítva, hogy táplálkozási célzattal. Már nem főzök kényszeresen, csak ha kedvem és időm engedi. Alapvetően kreatív ember vagyok, és mivel a jelenlegi munkám nem alkotó jellegű, továbbra is a tűzhely mellett tudok csak létrehozni szépet, finomat, újat, valamiféle élményt nyújtót.

Édes válogatás Hajnival

Mára a „mindentbele-hozzáállásom” is letisztult, a fűszerezés tekintetében legalábbis. Ez nem jelenti, hogy spórolnék az ízekkel, vagy hogy egy jól bevált recepten ne csavarnék egyet-kettőt, ha úgy tartja kedvem.

Főételek Hajnitól

Nem követem az épp felkapott trendeket, de ha látok fantáziát egy-egy új, vagy általam még nem használt alapanyagban, nem vagyok rest kipróbálni. Fő, hogy tiszta, jó minőségű legyen.

...és őket ismeritek már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!