A hét szakácsa: Mara

E heti szereplőnk A hét szakácsa rovatban Mara, aki az unokák legnagyobb örömére gyártja a négerkockákat és puncsszeleteket! 

Lecsós rétes receptje

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ezen a héten a NoSalty hét szakácsa lehetek.Egy pár gondolat magamról: emlékszem, 13 éves lehettem, amikor a szüleim Pestre mentek vásárolni és akkor én elkészítettem életem első bablevesét, a csipetkék háromszor nagyobbak voltak a kelleténél, de Édesapám és Anyukám azt mondták ez a legfinomabb leves, amit én főztem.

Ettől én nagy kedvet kaptam a sütéshez-főzéshez,Édesanyám egy étteremben volt szakácsnő, ettől csak még több inspirációt kaptam a konyhai munkálatokhoz.

Mara receptjei

Amióta nyugdíjas vagyok, egyre többet sütök-főzők és gondoltam megosztom másokkal is a fortélyokat. Három gyönyörű lányunokám van, nekik persze csakis jót és finomatAz unokáim kedvence a négerkocka, franciakrémes, a puncs szeletek a csirkés ételek , de sorolhatnám még a finomnál finomabb tortákat.

Ezeket olvastad már?

Sokat csak spontán kreativitásból készítek.Szeretem az ételeket a mindennapokban is tetszetősen tálalni.Az egyszerű, finom ételeket is lehet ízlésesen elkészíteni, deEgyébként mindent szívesen kipróbálok.

A hét szakácsa sorozat korábbi szereplőiről itt olvashatsz

Címlapról ajánljuk

További cikkek