Heimberger Zsolt

Lelkes amatőrnek tartom magam és minden kínálkozó lehetőséget megragadok, hogy tudásomat bővítsem, fejlesszem magam.

Név: Heimberger Zsolt

Életkor: 42 év

Foglalkozása: ügyvezető igazgató

Kedvenc ízvilág: abszolút mindenevő vagyok, de ha ki kell emelnem valamit, akkor a francia konyha és a távol-keleti ízvilág, ezen belül is a Japán áll igazán közel hozzám

Kedvenc szakács: Thomas Keller

Kedvenc saját recept: kacsazúza pörkölt gersli rizottóval

Kedvenc recept: tonhal tataki ponzuval és soba tésztávalSaját specialitás: csirkés thai curry

Heimberger Zsolt vagyok, nős, egy nagylány (19 éves) és egy nagyfiú (15 éves) édesapja.Egy digitális ügynökség ügyvezetőjeként dolgozom, de a munkám és persze a családom mellett próbálok minél több időt szakítani a hobbijaimra. Ezek pedig a gasztronómia és az országúti kerékpározás. Édesapám már több mint 50 éve a vendéglátásban dolgozik, így már elég korán megfertőződtem. Első igazán komoly sikereimet anno kollégistaként sikerült elérnem, ahol igen sok alkalommal gondoskodtam a saját magam és a társak megfelelő szilárd táplálékáról. Ez azóta sem változott, mivel a baráti társaságban is jellemzően én vagyok, aki egy-egy összejövetel kapcsán átveszem az irányítást (legalábbis a konyhában). Lelkes amatőrnek tartom magam és minden kínálkozó lehetőséget megragadok, hogy tudásomat bővítsem, fejlesszem magam. Szakmai fejlődésem legkomolyabb lépésének azt tartom, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy 2 éven keresztül kétheti rendszerességgel 3 napot sztázsolhattam Takács Lajosnál az Olimpia Étteremben.

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...