Heimberger Zsolt

Lelkes amatőrnek tartom magam és minden kínálkozó lehetőséget megragadok, hogy tudásomat bővítsem, fejlesszem magam.

Név: Heimberger Zsolt

Életkor: 42 év

Foglalkozása: ügyvezető igazgató

Kedvenc ízvilág: abszolút mindenevő vagyok, de ha ki kell emelnem valamit, akkor a francia konyha és a távol-keleti ízvilág, ezen belül is a Japán áll igazán közel hozzám

Kedvenc szakács: Thomas Keller

Kedvenc saját recept: kacsazúza pörkölt gersli rizottóval

Kedvenc recept: tonhal tataki ponzuval és soba tésztávalSaját specialitás: csirkés thai curry

Heimberger Zsolt vagyok, nős, egy nagylány (19 éves) és egy nagyfiú (15 éves) édesapja.Egy digitális ügynökség ügyvezetőjeként dolgozom, de a munkám és persze a családom mellett próbálok minél több időt szakítani a hobbijaimra. Ezek pedig a gasztronómia és az országúti kerékpározás. Édesapám már több mint 50 éve a vendéglátásban dolgozik, így már elég korán megfertőződtem. Első igazán komoly sikereimet anno kollégistaként sikerült elérnem, ahol igen sok alkalommal gondoskodtam a saját magam és a társak megfelelő szilárd táplálékáról. Ez azóta sem változott, mivel a baráti társaságban is jellemzően én vagyok, aki egy-egy összejövetel kapcsán átveszem az irányítást (legalábbis a konyhában). Lelkes amatőrnek tartom magam és minden kínálkozó lehetőséget megragadok, hogy tudásomat bővítsem, fejlesszem magam. Szakmai fejlődésem legkomolyabb lépésének azt tartom, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy 2 éven keresztül kétheti rendszerességgel 3 napot sztázsolhattam Takács Lajosnál az Olimpia Étteremben.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.