A legszuperebb halloweeni dekorációk az otthonodba

Nem csupán a húsvét és a karácsony az az ünnep, amikor megéri kívül-belül átszellemülni. Ha nem ellenezzük a Halloweent, akkor csempésszünk játékosságot a hideg, őszi időszakba egy kis ijesztgetős otthoni dekorációval.

Nincs is jobb alkalom kreativitásunk bemutatására, mint az évnek ezen időszaka. Függetlenül attól, hogy a legvagányabb halloweeni dekoráció díjának elnyerésére pályázunk, vagy csak viccesek akarunk lenni, az ötletek tárháza végtelen.

Kísértetgarázs

Ha gyerekeink vannak, bulit rendezünk, vagy csokiért kopogtató gyerekeket szeretnénk egy kicsit megborzongatni, hozzunk létre egy mini kísértetházat a garázsban. Akkor is remek ötlet, ha nem szeretnénk az egész házban egy hónapon keresztül tököket és csontvázakat nézegetni.

Szellemjárta udvar

Ha meg akarjuk válogatni, ki jöjjön hozzánk vendégségbe, akkor nincs nehéz dolgunk: akit nem riaszt el egy horrorjelenet az előkertünkben, az kiállta a próbát. A halloweeni dekorációt tervezhetjük a családunkkal együtt, így közösen kapcsolódhatunk ki szeretteinkkel.

Tökfestés

Hagyjuk a tökfaragást, az már lejárt lemez! Sokkal több lehetőségünk van, ha nem kibelezzük, hanem kifestjük a tököt. Ráadásul a pici gyerekek is önállóan és egyszerűen el tudják készíteni a saját változatukat, hiszen attól sem kell félnünk, hogy kárt tesznek magunkban faragás közben.

Koszorú

Az adventi koszorú egy kis átalakítással könnyen megváltoztatható, így egy csapásra varázsolhatunk magunknak kreatív halloweeni ajtódíszt.

Pókháló

Nem kell se túl sok energiát, se túl sok pénzt fektetnünk a dekorációba, ha műpókhálóval díszíjük a lakást, ami olcsó, de mégis szórakoztató. Ha szeretnénk egy kicsit feldobni, tehetünk bele játék pókokat, de önmagában is megállja a helyét, ráadásul akár kívül és belül is alkalmazhatjuk.

Hátborzongató

Mindenki kedvence lesz ez az aranyos és egyszerű dekoráció. Tökéletes partikra, az otthonuk egyik sarkába vagy esetleg a házon kívülre is, de mindenképpen tartósabb lesz, ha fedett helyen van. Nincs hozzá szükségünk másra, csak egy héliumos lufira, filctollra és egy könnyű, függönyszerű anyagra.

99 Luftballons

Lufikból sosem elég! Akár a teljes halloweeni dekorációt kimeríthetjük, ha kreatívan használjuk fel őket. Operáljunk sárga, fehér és kék színekkel. Festhetünk rájuk ijesztő arcokat, szemet, de akár önmagukban is megállják a helyüket. Egyre viszont mindenképp figyeljünk: ha ballonokkal díszítünk, akkor mindenképpen biológiailag lebomló fajtát vegyünk, hogy ne szennyezzük feleslegesen a környezetet!

Tökös borítás

A virágok általában barátságos hangulatot kölcsönöznek bármilyen helyiségnek, ahova kihelyezzük őket. Ha nem vagyunk híve az ijesztgetésnek, de szeretnénk egy kicsit mi is hazacsempészni a szezon szellemét, akkor a tökből ne lámpást, hanem vázát faragjunk.

Nem levélszemét

Szedjünk összes néhány levelet, amikor legközelebb az erdőben járunk, és engedjük szabadjára a fantáziánkat! Fehér festékkel szellemmé, sárgával tökké, feketével denevérré változtathatjuk a természet kincseit.

Forrásaink voltak.


Még több halloween:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek