Gyümölcsök előkészítése könnyedén

A karácsonyi sütik vagy gasztroajándékok elkészítéséhez sok gyümölcsre lehet szükséged. Vajon tudod-e, hogyan pucold meg, vágd fel őket gyorsan, könnyedén? Mi segítünk ebben.

Korábban ajánlottunk már nektek lekvárokat, amelyeket ajándékba készíthettek szeretteiteknek. Biztosan sok süteményt is fogtok sütni az ünnepek alatt, vagy esetleg gyümölcssalátát készítetek a gyerekeknek. Nos, ezekhez elég sok gyümölcsöt kell majd pucolnotok. Ha nem tudjátok, hogyan csináljátok szakszerűen és gyorsan, akkor most figyeljetek.

Olvastad már?

Top 5 gasztroajándék Karácsonyra

Címlapról ajánljuk

Heti Horoszkóp: ez az az étel, amit végre tanulj meg...

Vannak ételek, melyekről azt hisszük (sokszor jogosan, máskor abszolút nem), hogy mi képetlenek lennénk elkészíteni őket. Meg hogy anyué úgyis sokkal jobb. Vagy hogy ezt apa tudja a legjobban, bográcsban. Pedig az élet rövid, vágj bele! Nézzük, mit ajánl a heti horoszkóp, melyik ételnek veselkedj neki végre!

Nosalty

4 gyakori ok, ami miatt kókadozhatnak a paradicsompalántáid

A paradicsom friss, nyárias ízével majdhogynem minden hobbikertész kertjében vagy éppen balkonján megtalálható. Hálás növény, hiszen viszonylag gyorsan megerősödik, és azután csakúgy ontja a piros kis labdákat. Na, de mi lehet a gond, ha hirtelen hervadásnak indul? Lássuk, milyen okok állhatnak a kókadozó paradicsompalánta hátterében!

Balogh Lilla

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!