A trükk, amivel a legfrissebb epret veszed majd le a polcról

Egy TikTok-felhasználó megosztotta, milyen trükköt alkalmaz, hogy mindig friss gyümölcsöt vegyen a boltban.

A különböző bogyós gyümölcsöket szinte csillagászati áron adják a boltban, így teljesen érthető, ha mindenki a legfrissebbet szeretné leemelni a polcról. Ez azonban nem egyszerű feladat, de szerencsére egy TikTok-felhasználja elárulta férje titkát, mellyel garantáltan a legfrissebb gyümölcsöt veszed majd le a polcról.

A trükk, amivel a legfrissebb epret veszed majd le a polcról

Amikor a férjem bogyós gyümölcsöket vesz, azok sokkal tovább tartanak, és sokkal jobb az ízük, mint az általam vásároltaknak. Végül rájöttem a titkára: megfordítja a dobozokat, miközben válogat, és azt veszi meg, amelyik nem ragad a doboz aljára

– mondja a nő a videóban.

Persze vannak más módszerek is, mellyel tovább eltárolhatod a (bogyós) gyümölcsöt: az egyik megoldás, ha ecetes vízbe áztatod, majd alaposan átmosod, és úgy teszed őket hűtőbe.

Forrásunk volt.


Még több trükk:

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek