8 sűrű gulyásleves, amit lehetetlenség elrontani

Itt az ideje, hogy egy kicsit lelassíts és készíts egy kiadós, magyaros gulyáslevest! Mehet bele minden földi jó, na meg persze a legvégén a hegyes erős paprika.

Kerüljön ma az asztalra egy ínycsiklandozó, klasszikus gulyásleves! Most mutatunk neked tradicionális, csipetkével felturbózott, alföldi és sertéshúsos verziót is. Utána készíts egy fincsi palacsintát, nudlit vagy vargabélest. Neked melyik gulyásleves a kedvenced?

  1. 1.

    Gulyásleves marhahúsból, csipetkével

  2. 2.

    Tradicionális gulyásleves

  3. 3.

    Gulyásleves 5. -sertéshúsból

  4. 4.

    Alföldi gulyás

  5. 5.

    Hamis gulyásleves csipetkével

  6. 6.

    Magyar gulyás angol módra

  7. 7.

    Konok kunok gulyásleves

Még több gulyásleves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek