Gelb Tatjána

A családom soknemzetű, ezért jól ismerem és szeretem az orosz, ukrán és zsidó konyhát és jól haladok a magyar konyha megismerésével és népszerüsitésével.

Név: Gelb Tatjána

Életkor: 41

Foglalkozása: Cégvezető

Kedvenc ízvilág: Olasz

Kedvenc szakács: Anne Burrell

Kedvenc saját recept: Különféle torták - szeretek kísérletezni recept követése nélkül

Kedvenc recept: Különféle carpaccio – húsból, halból, gyümölcsbőlSaját specialitás: Kocsonya „Faberzsé tojás”, orosz „Napóleon” krémes, flódni ...

A családom soknemzetű, ezért jól ismerem és szeretem az orosz, ukrán és zsidó konyhát és jól haladok a magyar konyha megismerésével és népszerűsitésével.Vezetem a „Rosszijszkij Kurier” havi lapban a kulináris rubrikát és étterem ismertetőt.Vezetem a kulináris blogomat ismert és saját receptekkel, ötletekkel.Szerepelek oroszországi konyhai show műsorokban kulináris szakértőként.Szeretem a kulináris soppingot, nem kevésbé, mint a márkás cuccok piacát.

Legújabb receptek

Egyszerű csokis zabsüti mandulával

Ez egy rendkívül egyszerű, mégis tápláló desszert ötlet, amiben a mandula roppanása és az étcsokoládé visszafogott édessége együtt megállásra ösztönzi az embert, hisz ha ebbe ...

Igazi fudge brownie - brutál csokis

2008-ban költöztem Írországba, és az első évben szerelembe estem a Fudge Brownie-val (Fádzs Brávni). A szerelem azóta is tart, így gondoltam, az otthoniakkal, azaz veletek is megosztom ezt ...

Címlapról ajánljuk

Így főzheted tökéletes állagúra a spagettit: gluténmentesre is alkalmazható

Egy új kutatás részletesen elemezte, hogyan lehet a leghatékonyabban elkészíteni a hagyományos és a gluténmentes tésztákat, számolt be Andrea Scotti a The Independent-ben. A szakértők először röntgensugarakkal vizsgálták meg a spagetti belső szerkezetét, majd neutronsugarak segítségével követték nyomon, hogyan változik a tészta mikrostruktúrája különböző főzési feltételek mellett. Napi tippünk elárulja, hogyan csinálhatod a legjobban a tésztafőzést!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Palacsinta alaprecept

Kicsi és nagyok kedvence a palacsinta. Akár sós, akár édes töltelékkel készíted, a legfontosabb, hogy az alap rendben legyen: ez a mi tökéletes palacsinta alapreceptünk, amiben biztosan ...