Gelb Tatjána

A családom soknemzetű, ezért jól ismerem és szeretem az orosz, ukrán és zsidó konyhát és jól haladok a magyar konyha megismerésével és népszerüsitésével.

Név: Gelb Tatjána

Életkor: 41

Foglalkozása: Cégvezető

Kedvenc ízvilág: Olasz

Kedvenc szakács: Anne Burrell

Kedvenc saját recept: Különféle torták - szeretek kísérletezni recept követése nélkül

Kedvenc recept: Különféle carpaccio – húsból, halból, gyümölcsbőlSaját specialitás: Kocsonya „Faberzsé tojás”, orosz „Napóleon” krémes, flódni ...

A családom soknemzetű, ezért jól ismerem és szeretem az orosz, ukrán és zsidó konyhát és jól haladok a magyar konyha megismerésével és népszerűsitésével.Vezetem a „Rosszijszkij Kurier” havi lapban a kulináris rubrikát és étterem ismertetőt.Vezetem a kulináris blogomat ismert és saját receptekkel, ötletekkel.Szerepelek oroszországi konyhai show műsorokban kulináris szakértőként.Szeretem a kulináris soppingot, nem kevésbé, mint a márkás cuccok piacát.

Címlapról ajánljuk

5 tipp, hogyan használd fel a mandarin héját

A mandarin héjára nem sokan gondolunk úgy, mint újrahasznosítható alapanyag, pedig igazán sokszínű a felhasználása. Ha eddig nálad is a kukában landolt, akkor olvass tovább, és lesd meg, mi mindenre tudod használni a tél egyik kedvencének héját!

Balogh Lilla

További cikkek

5 trükk, ami az egyszerű köretedből elegáns ünnepit varázsol

Ha ünnep van, úgy érezhetjük, hogy mindenből a legszebbet, a legelegánsabbat kell elővenni, legyen az étkészlet, jókedv vagy éppenséggel köret. Persze az idő vagy a pénz nem mindig adott minderre: nézzük meg hát, hogy lesz a szerény karácsonyi köretből (pofonegyszerűen) elegáns!