Gelb Tatjána

A családom soknemzetű, ezért jól ismerem és szeretem az orosz, ukrán és zsidó konyhát és jól haladok a magyar konyha megismerésével és népszerüsitésével.

Név: Gelb Tatjána

Életkor: 41

Foglalkozása: Cégvezető

Kedvenc ízvilág: Olasz

Kedvenc szakács: Anne Burrell

Kedvenc saját recept: Különféle torták - szeretek kísérletezni recept követése nélkül

Kedvenc recept: Különféle carpaccio – húsból, halból, gyümölcsbőlSaját specialitás: Kocsonya „Faberzsé tojás”, orosz „Napóleon” krémes, flódni ...

A családom soknemzetű, ezért jól ismerem és szeretem az orosz, ukrán és zsidó konyhát és jól haladok a magyar konyha megismerésével és népszerűsitésével.Vezetem a „Rosszijszkij Kurier” havi lapban a kulináris rubrikát és étterem ismertetőt.Vezetem a kulináris blogomat ismert és saját receptekkel, ötletekkel.Szerepelek oroszországi konyhai show műsorokban kulináris szakértőként.Szeretem a kulináris soppingot, nem kevésbé, mint a márkás cuccok piacát.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Induljon a bejgli-szezon! – 9 hely, ha idén rendelnéd a...

Bejgli nélkül nincs karácsony, és bár tudom, hogy a sokféle bejgli vallás azon a közös alapon nyugszik, hogy a legjobb a házi, megértem azokat is, akik nem tudnak, vagy nem akarnak még sütéssel is bajlódni az ünnepek előtt/alatt. A rendelés viszont sokszor hazárdjáték, ezért most mutatunk kilenc helyet, akik szentestére az asztalokra varázsolják a tökéletes minőségű bejglit, és nektek rá sem kell néznetek a sodrófára.

Kormos Lili

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

A tökéletes nokedli

A magyarok kedvenc körete, az kétségtelenül a galuska vagy más néven nokedli. Liszt és tojás. Lényegében csak ezekre az összetevőkre van szükség, plusz a vízre és a sóra.