Aggódik a karácsonyi vacsora miatt Gáspár Bea

Gáspár Bea mindent megtesz azért, hogy idén is együtt töltse a karácsonyt a család, azonban ehhez komoly logisztikára lesz szüksége.

Gáspár Beának nagyon fontos, hogy szeretteivel együtt töltse a szentestét. Mivel mind a két lányuk kirepült a fészekből, így a szülőknek nem lesz egyszerű kitalálni, hogy szenteste kihez és mikor menjenek.

Lesz egy vitaköröm a lányaimmal, mert Győzővel még a mai napig azt szeretnénk, hogy szentestén együtt legyen a család. (…) Ugyanezt érzik a »vőjelöltek«, Attika és Krisztián szülei is

– mesélte Gáspár Bea a Blikknek.

Nehéz megoldani, hogy három órakor Nyíregyen, ötkor Nógrádmegyerben, hétkor pedig már Szécsényben legyünk. Sajnos földrajzilag nem vagyunk közel egymáshoz, ezért előre láthatóan napokra kell majd lebontanunk. Ennek a kilogisztikázása fogja okozni a legnagyobb kihívást” – tette hozzá a Hal a tortán műsorvezetője.

Bea elárulta, hogy ő már egyáltalán nem foglalkozik a díszítéssel, az ugyanis mindig Győző feladata. Így Győző kiélheti a kreativitását, Bea pedig nyugodtan bevásárolhat, illetve sürgölődhet a konyhában.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram/Gáspár Bea


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Címlapról ajánljuk

További cikkek