Dani harcsasteakje fűszeres rakott tésztával, hagymalekvárral és házi ketchuppal

Hozzávalók
- 1 ek olívaolaj
- 4 db közepes paradicsom hámozva, darabolva
- 1 ek cukor
- 1 mk só
- 1 ek olívaolaj
- 1 fej hagyma aprítva
- 2 ek borecet
- 1 ek cukor
- 1 mk só
- 500 g gomba
- 2 dl tejföl
- 1 mk só
- 1 csokor petrezselyem aprítva
- 250 g túró
- 1 csomag lasagne tészta (500 g)
- 4 szelet harcsa
- 1 ek olívaolaj
- 1-2 ág kakukkfű
- 2 ek vaj
Elkészítés
A ketchuphoz
- A paradicsomot kevés olajon puhára pároljuk, amikor megfőtt,cukorés só hozzáadásával leturmixoljuk. (Főzés előtt visszaredukáljuk, hogy sűrűsödjön).
A hagymalekvárhoz
- A hagymát kevés olajonaranybarnára sütjük, borecettel, cukorral, sóval összeforraljuk. A rakott tésztához a gombát leforrázzuk, apróra vágjuk, aztán kikeverjük sózott tejfölös-petrezselymes túróval.
A lasagnéhoz
- Egy formát olívaolajjal kikenünk. A krémet kétszer rétegezzük benne az előfőzött lasagnetészta közé.
- A rakott tészta tetejére tejfölt teszünk, majd sütőben magas hőfokon aranybarnára sütjük. Tálaláskoradjunk hozzáapróra vágott TV-paprikát.
A halszelethez
- A harcsát előformázzuk, 10 perc alattkevés olajon minden oldalát világosbarnára sütjük, majd egy kis kakukkfű és vaj hozzáadásával készre sütjük.
- Mindent egy tányérra rendezünk, tálalunk.