A selymes burgonya, az édeskés répa, a friss spenót és a pikáns zöldbab főzelékként is megállja a helyét, és mindegyik igazi kényeztetés a tányérodon. Fedezd fel, hogyan lehetnek ezek a hagyományos ételek egyszerre komfortosak és izgalmasak! Te melyik főzeléket készíted majd el?
-
1.
Tormás répafőzelék villámgyorsan
Ha van otthon néhány szál répa, akkor lőjük el ebbe az isteni főzelékbe.
-
2.
Krumplifőzelék tárkonnyal és babérlevéllel
Ki ne szeretné a krumplifőzeléket? Ezúttal egy kis tárkony is kerül bele, hogy még izgalmasabb legyen az ízvilága.
-
3.
Vegán zöldbabfőzelék ahogy Fancsikai Eszter készíti
Természetesen azokra is gondoltunk az összeállításban, akik nem ehetnek tejet. Jöhet egy jó zöldbabfőzelék?
-
4.
Vegán spenótfőzelék
Természetesen a spenótfőzeléket is el lehet vegán formában készíteni. Feltétnek sem tojás kerül rá, hanem egy kis tofu.
Még több főzelék itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!